2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 22 پست
این شیر شیرگاو هست مثل بقیه شیر معمولیا فقط یه صمغ داخلش داره که بجه بالا نیاره.باید شیر پپتی یا پپت ...

اهان مرسی گلم

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائمش چی بود؟شیرای که بهش نمیساخت

رفلاکس شدید داشت خیلی وقتا اسهال بود شبا نمیخوابید خودشو به در و دیوار میزد فک کنم از دلدرد بود یجوری که خواهرم دور تا دور اتاقشو بالش چیده بود بچه خودشو به دیوار نکوبه!!!! هرچی شیر تو دنیا وجود داره بهش دادن آخرش رسیدن به نوترامیژن و نئوکیت. نوترامیژن رو که اصلا نخورد وگرنه شیر خوبیه بعدشم از هلال احمر نئوکیت گرفتن بچه خوب شد. بعدشم کلی تست آلرژی تاخیری اینا دادن فهمیدن به پروتئین گاوی سویا و خیلی چیزای دیگه حساسیت داره که اونارو قطع کردن. بچه ش کم کم خوب شد الان ۵ سالشه همه چی میخوره خداروشکر ولی خیلی بهشون سخت گذشت

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
رفلاکس شدید داشت خیلی وقتا اسهال بود شبا نمیخوابید خودشو به در و دیوار میزد فک کنم از دلدرد بود یجور ...

بچه منم رفلاکسش شدید شده شبا تاوصبح بیداره نق میزنه پاشو زمین میکوبه از بی خوابی شدید دیگه به مردن فکر میکنن.دکتر گفت الرژیش کمه همه شیری هم بالا میاره ناچارا همون ببلاک میدم.یعنی رفلاکسش شدید شده و کلا بیداره واسه شیره؟!

بچه منم رفلاکسش شدید شده شبا تاوصبح بیداره نق میزنه پاشو زمین میکوبه از بی خوابی شدید دیگه به مردن ف ...

اره بابا اونم بچه ش همش بیدار بود خواهرم میگف از بیخوابی میخوام بمیرم خیلی سختش بود!!! حتی تست پوستی هم دادن که دکتر گفته بود جواب این تست معتبر نیست باید تست آنتی بادی میدادی. بعدا تست آنتی بادی بردش حساسیتش معلوم شد شیرم که نئوکیت میداد دیگه تا صبح یسره میخوابید

اره بابا اونم بچه ش همش بیدار بود خواهرم میگف از بیخوابی میخوام بمیرم خیلی سختش بود!!! حتی تست پوستی ...

بدمزه بود نئوکیت؟ دارو واسه رفلاکس هم میداد بهش؟ببخشید عزیزم.هی میپرسم

بدمزه بود نئوکیت؟ دارو واسه رفلاکس هم میداد بهش؟ببخشید عزیزم.هی میپرسم

فک کنم دارو امپرازول و باکلوفن میداد اینطوری یادمه که بعدا یکی از دکترا دعواش کرد قطعش کرد. نه نئوکیت شیر خوشمزه ایه نوترامیژن یذره تلخه واسع همون بچش اونو نخورد. فقط بهت میگم شیر رو عوض کن نوترامیژن و نئوکیت. غذا هم چند روز فقط برنج خالی با یذره هویچ آبپز و مرغ بده. بعد هر چیزی خواستی بدی کم کم به این غذا اضافه کن ببین واکنش میده یا نه. اگه واکنش داد بدون که بهش آلرژی داره