2821
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد میشه بیاید

719 بازدید | 53 پست

ما کمتر از یکساله که عقد کردیم

ولی با هم زندگی میکنیم وخونمون دوره از شهر پدر مادرامون 

به خاطر درس و کار 

من اصلا ادم غر غرو قهر و اینا نیستم و همیشه بهم گفته بود چیزی ناراحتت کرد هر چند کوچیک به خودم بگو 

من قرنطینه خونه مامانم بودم یک ماهو نیم 

مادرشوهرم هر وقت ز میزد یه جوری که انگار وظیفمه میگفت اره سعید خیلی لاغر شده و تو نیستی یه جوری که انگار باید من اونجا باشم و به اقا برسم تو اون شرایطی که اوج کرونا بود و شوهرمم میرفت سرکار 

که بالاخره انقد اصرار کرد شوهرم که برم که منم گفتم کارتو بذار کنار و بیرون نرو من بیام. اونم قبول کرد 

بعد چندروز حالش بد شد و من داشتم سکته میکردم که نکنه کرونا باشه. و چون خودم به شدت رعایت میکردم خیلی میسوختم  چیزیمون بشه قبلشم شوهرم رفته بود خونه مامانش اونا اصصصلا رعایت نمیکردن همه جا مییرفتن گفتم هر چی شده باشه از رفتن خونه ی اوناس چون حتی نونم انلاین میخریدیم

دیگه کفری شده بودم 

پست.اول.خار.داشت# 🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوروز تمام صبر کردم که خشمم بخوابه بعد به شوهرم بگم دلخوریمو  که مبادا با لحن بد بگم یا حرفی به میون بیاد 

شوهرم حال ندار بود ولی باز بهتر شده بود و تو اتاق بود من دیدم نمیتونم صحبت کنم بهش مسیج دادم گفتم 

اقا گفتن من همانا و وحشی شدن و بلند شد اومد منو زد همانا. 

دوسه تا سیلی زد بعد با پا به لگنم میکوبید 

من از شدت ترس قفل شده بودم که چرا همچین کاری کرد 

همه رو نوشتم گذاشتم عزیزم

خب چش بوده؟ چرا وحشبه ؟ حالا چیشد؟ با همچین ادمی‌که توعقد دست روت بلند کرده یه عمر زندگی خداصبرت بده🎈🤗

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!