2821
2789
عنوان

حس بویایی

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 34 پست
عزیزم یعنی فقط همین مشکلو داشت؟ منم تب کردن حس بویایی چشاییم ازدست دادم شدیدا بی حال بود اول اسفند

حس بویایی و چشایی باهمه ؟؟ پدرم فقط سرفه خشک میکرد قبلا تک سرفه ک قبل کرونا هم اینجور بود ... الان ی ماهه ک بعد از آبریزش شدید و عطسه سیتریزین خودد از اون موقعه کلا حس بویاییش رف

خدایا شکرت 
جدی؟داروی چی؟

بسته به عکس سی تی اسکن درمان دو دارویی یا سه دارویی بهتون میدن همسر من سه دارویی بود هیدروکسی کلروکین و دو تا داروی دیگه یادم نیست چون بعدش باز یه سری دیگه هم دارو گرفت. راستی همسرم میرفت سجده یهو حالت سرگیجه بهش دست میداد یا وقتی بلند میشد یه حالت ضعف 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشاءالله که بلا دوره عزیزم برادر همکار من خلبان تو 5روز از پا در اومد چون به علایم بی توجهی کرده بو ...

ان شالله ...من شهرستانم گلم فک نکنم اونجور دقیق باشه 

خیلی پدرم‌ استرس داره و نمیاد بریم دکتر 

نگرانم چیکار کنیم ؟؟

خدایا شکرت 
حس بویایی و چشایی باهمه ؟؟ پدرم فقط سرفه خشک میکرد قبلا تک سرفه ک قبل کرونا هم اینجور بود ... الان ی ...

نه عزیزم همسر من فقط بویایی نداشت چشایی داشت، چشایی یه مرحله پیشرفته تره 

عزیزم بویایی بر میگرده به مرور ولی ریه شما بافت هاش دچار فیبروز شده برین عکس بگیرین و دارو مصرف کنید ...

الان پدر منم خدایی نکرده کرونا گرفته ؟

خدایا شکرت 
الان پدر منم خدایی نکرده کرونا گرفته ؟

عزیزم احتمالش زیاده چون همین یک دو هفته قبل سازمان بهداشت جهانی از دست دادن بویایی رو به عنوان علامت اعلام کرد قبلش میگفتن اثبات نشده 

عزیزم احتمالش زیاده چون همین یک دو هفته قبل سازمان بهداشت جهانی از دست دادن بویایی رو به عنوان علامت ...

اطرافیانتون خدایی نکرده نگرفتن ؟؟؟ من پدرم بچمم بوس میکرد خلیلی نگرانم ... چیکار کنیم ؟بعدازظهر ان شالله میبرمش دکتر 

خدایا شکرت 
حتما باید سی تی اسکن بدی؟با عکس مشخص نمیشه

عزیزم من مهندس صنعتی ام اطلاعات پزشکیم بالا نیست این اطلاعات رو از بیماری همسرم و همکاراش دارم، نمی دونم سی تی با عکس چه فرقی داره برای ما سی تی نوشت دکتر 

اطرافیانتون خدایی نکرده نگرفتن ؟؟؟ من پدرم بچمم بوس میکرد خلیلی نگرانم ... چیکار کنیم ؟بعدازظهر ان ش ...

عزیزم من همسرم از همکارش گرفت که بویایی نداشت ولی نمیدونستن برای چیه آخر بهمن بعدش 4نفر گرفتن ازش ولی از خانواده ها کسی نگرفت الحمدلله 

عزیزم من همسرم از همکارش گرفت که بویایی نداشت ولی نمیدونستن برای چیه آخر بهمن بعدش 4نفر گرفتن ازش ول ...

اها...خداروشکر  الان بهترن ؟؟ بستری هم شدن؟

خدایا شکرت 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز