2777
2789
عنوان

ویتامین E

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 26 پست
دکتر جون ...شما نتیجه رو دیدین؟خودتون استفاده میکنین ؟

من مامانم پزشکه،میگه خوبه.

دوستمم استفاده کرد برا ریز و رشد مو عالیه.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
یکم به پروفایل ها بیشتر دقت کنین خب🤦 ولی داخل شامپو هم میشه ریخت اسپری به مو هم خوبه. مصرف ...

وای .....معذرت میخوام .....😓😓😓

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آقای مهران ...من از شما معذرت میخوام من دوسه روزه عضو شدم ...زیاد وارد نیستم....مرسی برادر 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
من مامانم پزشکه،میگه خوبه. دوستمم استفاده کرد برا ریز و رشد مو عالیه.

ممنون از اینکه راهنماییم کردین

ممنون از اینکه راهنماییم کردین

خواهش 🌱👌

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
میشه بیشتر توضیح بدی ...چرا ؟

جوشهای ریز پر از چربی روی پوست اطراف چشمت در میاد

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
جوشهای ریز پر از چربی روی پوست اطراف چشمت در میاد

دور چشم نزنم ....رو صورتم بزنم مشکلی پیش نمیاد ؟

دور چشم نزنم ....رو صورتم بزنم مشکلی پیش نمیاد ؟

روی صورت🤔🤔🤔نمیدونم

دورچشم رو میدونم که ملیا در میاد

تو نت سرچ کن

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
روی صورت🤔🤔🤔نمیدونم دورچشم رو میدونم که ملیا در میاد تو نت سرچ کن

مرسی عزیزم ...🤗🤗🤗

منم میزنم خوبه😊😊

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
منم میزنم خوبه😊😊

قربون دوست جو نیم...باشه میزنم