2777
2789
عنوان

ژست عجیب نیکای پایتخت

| مشاهده متن کامل بحث + 94762 بازدید | 236 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیبت_نکنیم#  

بدگویی کردنـ و پشت سر حرف زدن برای یه خانم با شخصیت و با فرهنگ اصلا برازنده نیسـت

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   

اگه راجب بازیشون بخام نظر بدم....قطعا بازی بچه های ستایش تو فصل 1..بسیار قشنگتر از بازی اینهاست...خصوصا اون نازگل...چقد خوب بازی میکنه..دیالوگ هاشونم بیشتره...

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕

با اجازه استاتر❤️

دوستان بیاین تجربیات بورسی خودتون در اختیار همدیگه بزاریم

امسال میخایم یه عالمه پولدار بشیم توی بورس💪💪💪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4295044/بیاین-بگین-چقدر-پول-بردین-توی-بورس-و-تا-حالا-چقدر-شدهرمز-موفقیتتونم-بگید-بیزحمت

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

فقط مژه هاشون😐

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم