2777
2789
عنوان

کی سهام شتران داره توی بورس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 58 پست
بخرم میگید ؟سهامش مال چه ماهیه؟

خودت بررسی کن

مال چه ماهی؟😳

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
شنبه بخرم؟

من نمیخرم

صبر کن اصلاح کنه بعد بخر

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فولاد اصلاح داره وارد نشین 

یعنی چی؟

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
خودت بررسی کن مال چه ماهی؟😳

منظورم اینکه عرضه اولیه بوده؟

قیمت پایه اش چقدر بوده؟الان  غگل۶۳۸ تومنه یعنی چند بوده گه حالا اینجا رسیده؟

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
سهم بعد یه رشد نیاز به اصلاح و نفس گیری داره تا مجددا رشد کنه

خب توی منفی خرید بشه بهتر نیست؟

اصلاحش تا کیه

خب توی منفی خرید بشه بهتر نیست؟ اصلاحش تا کیه

بله باید امواج الیوت بلد باشین وگرنه نمیتونین بخرین 

تحصیلاتم بالاست . اطلاعات عمومیم بالا . به جز این سایت تو سایت های دیگم عضوم .هر سایتی باشه که بتونم اطلاعاتمو زیاد کنم عضوش میشم .خودم تو تلگرام گروه دارم و کانال .به هر سایتی روزانه یه رب سرکشی میکنم و کسب اطلاعات . تا لحظه مرگم از کتاب فاصله نمیگیرم چون نمیخوام ابزاری برای اهداف انسان های هدفمند باشم .خودم هدفمندم. شعارم تلاش مکرره .هر شکستی برام پل موفقیت بوده و بعد از شکست های پی در پی طعم شیرین موفقیتو چشیدم .زندگیم نمیخوام فقط به خوردنو وخوابیدن و تفریح ختم بشه .اهداف و آرمان هام خیلی بالاتره و یه روزی به اهدافم میرسم . 
منظورم اینکه عرضه اولیه بوده؟ قیمت پایه اش چقدر بوده؟الان  غگل۶۳۸ تومنه یعنی چند بوده گه حالا ...

نمودارشو ببین

اگه تازه وارد هستید با عرصه اولیه شروع کنید.لسرما و ثغرب الان واسه ورود خوبه.تصمیم و تحلیل با خودتون

لسرما الان منفی خورده

ثغرب مثبته

لسرما بهتره انگار برای خرید؟؟

ببخشید سوال هام خیلی پیش پا افتاده اس. کسیو ندارم‌راهنماییم کنه. چن سهم بخرم برای شروع؟؟

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
الان چی بخرم؟؟؟ تازه واردم دوست دارم سهام هم یه کوچولو بخرم و کوتاه مدت سود داشته باشه

الان مادیرا# خوبه شوینده# خوبه غگل# خوبه

ولی اینا معمولا اول صبح منفی میشن

باید بذاری تو واچ لیستت تا منفی شدن بخری

بازم خودت بررسی کن

الان مادیرا# خوبه شوینده# خوبه غگل# خوبه ولی اینا معمولا اول صبح منفی میشن باید بذاری تو ...

اهان پس الان دیره

لسرما چی؟؟؟ دوستمون پیشنهاد داد؟؟ و ثغرب؟؟

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️