2777
2789
والا اتفاقا خردادیا هر چی سرشون میاد از صداقت زیادی و خوبی زیادشونه  همه ازشون سواستفاده میکنن ...

اخی حرف دلمو زدی

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جان ناراحت نشو دیگه حالا واسه همه که صدق نمیکنه ولی خدایی اکثرا خردادی ها این مدلین زیاد دیدم&nbs ...

اره همه مث هم نیستن

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

من خردادی ام عزیزم ولی هر انسان متولد هر ماهی ی سری خصوصیات خوب و بد داره ب ماه تولد نیس البته این نظر منه. 

حالا چندتا خصلت میگم. خیلی خونگرم. کنجکاو. دل نازک. زود عصبانی میشن زودم آروم میشن. احساسی. کمی غد و مغرور. دیگ بازم میگم ب ماه اکتفا نکن. هرکسی خصلت‌های خودشو داره. بستگی داره ذاتش چطور باشه 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
مرداش خوبن ولی امان از زنها خواهرم و دخترم و جاریم امان امان.دخترم پدرمو در آورده

خب عزیزم اون اخلاق ارثیه 

ربطی ب ماه تولد نداره😂😑

هماهنگ کنین بعدیا نیوفته خرداد

منصفانه تر این بود که هرکس فقط تاوان نفهمی خودش را میداد...!

خودت که هیچی ولی بقیه چه حرصی میخورن از دستت. منکه شوهرم اینجوریه حرص میخورم 

خخخخخ

اره واقعا 

ولی خداییش تکیم

پس من برم تاپیک شهاب سنگ بزنم     کلا دو تا انتخاب بیشتر نداریم یا شهاب سنگ یا حس شیشمی

متولد چ ماهی هستی

بدونم صفات کرم ریختن مال کدوم ماهه🐛😂😂😂

اخه دورو بودن با دوشخصیتی متفاوته. دورو به نظر من به کسی میگن که روبروت حفظ ظاهر میکنه و پشت سرت جور دیگست و ....

دوشخصیتی یعنی خردادیا دو حالت دارن و درگیر این دوحالتن. یه روزایی خوبن و سرحالن و روز خوبشونه و مواردی پرحرف و پرجنب و جوشن. گاهی هم انگاریه آدم دیگه هستن و به قولی تو مودش نیستن

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
اسفند نه به خدا آروم و ساکت و مظلوم و متین و.....اینا    

داداشم اسفندیه 

منو بابام خردادی 

مامانم و اون یکی داداشم آذر 

فقط یدونه مظلوم تر داریم ک اسفندیه 

پس قبول کردم حرفتو😂 میتونی بری 

شب بخیر