2821
2789
تو ازدواجشون میدونی ممکنه چجور رفتار کنند؟ 

کلا بی خیال هستن نه تیپ افراطی Aخوبه نه افراطی B حدوسط خوبه پیش مشاور برید تست میگیرن میگن که ایا حدوسط هست یا افراطی تست ها دروغ سنج هم دارن

تو ازدواجشون میدونی ممکنه چجور رفتار کنند؟ 

بهتره تیپA و B ازدواج نکنن با هم چون سخته برتی جفتشون من خانواده شوهرم شدیداA /یعنی فکر کن خانواده سوهر من از یک ماه قبل برای مسافرت برنامه ریزی میکنن از یه اما ما ممکنه یهو شب قبل تصمیم میگرفیم بریم سفر یا حتی برای مهمونی رفتن اگر از قبل تو برنامشون نباشه نمیرن شوهرم تو درجه خفیف تر از خانوادش بود و الان مثل خودم شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهتره تیپA و B ازدواج نکنن با هم چون سخته برتی جفتشون من خانواده شوهرم شدیداA /یعنی فکر کن خانواده س ...

منم یه دفعه ای هستم، بدون برنامه 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

مشکلی نداشتی تو انتخابت شک و تردید و ایراد گیری 

نه‌من‌از نوع افراطی B نیستم و شوهرمم افراطی A نیست اما پدر مادرامون افراطی تر از ما هستن که دیگه منو شوهرم با هم سازگار شدیم و اخلاق خانواده دستمون اومده منم  

خب طرف مقابلت چجوریه؟

مشکل من شوهرم نیست 

میدونی 

مشکل من اینه ک دائم بی حوصله هستم و از ‌شوهرم ایراد میگیرم و راضی نیستم

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

2824
2823
2791
2779
2792