2777
2789
عنوان

بياييد يه ويژگي خوب از شوهرتون بگيد

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 76 پست
تورو خدا اینجوری از شوهراتون تعریف نکنید😕 دارم فکر میکنم چ کلاه گشادی سرم رفته😥

آخه قراره ویژگی خوبشون رو بگیم اگه ویژگی بد بود الان مجردا میگفتن چرا با این شمرها دارین زندگی میکنین😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همه چیش برام عالیه ظاهرش و باطنش 🎈♥️

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

باور می کنید  خودم  زندگی خودمو  چشم  زدم  و باعث شده دیگه هیچ وقت  ا ...

واقعا؟منم از این خیلی میترسم که خودم خودمو چشم بزنم از بس که پیش همه تعریف میکنم هی میگم نگم ولی یهو میبینم کلی تعریف کردم از زندگیم و شوهرم

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

یه ویژگی خیلی خیلی خوب شوهرم اینکه هرچی بزاری جلوش حتی غدام که میسوخت ویابدمزه میشدتاتهش میخوره وهیجی نمیگه تاحالانشده بگه غذات بدشده درصورتی که خودم بعصی موقع هانمیتونم ازغذاهام بخورم ازبس عجله ای وسرهم بندی کردم پختم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭