2789
عنوان

شغل دبیری

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 21 پست
۳۵ سال هم خیلی جوون محسوب میشه.قطعا میشه

الان ۲۹ سالمه افسردگی گرفتم خدایا چقدر دیر شروع کردم به درس خوندن حساب کردم انشالله زنده باشم اگه فارغ التحصیل بشم سنم شده ۳۴ 

خدایا خودت پشت و پناهم باش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید متوجه نشدم میشه یه جود دیگه توضیح بدین بازم معذرت میخوام

یعنی اگه سنت از22سال بگذره میتونی بازم کنکور بدی 

ولی دیگه نمیتونی مثلا همین فرهنگینانو انتخاب کنی

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

الان ۲۹ سالمه افسردگی گرفتم خدایا چقدر دیر شروع کردم به درس خوندن حساب کردم انشالله زنده باشم اگه فا ...

عزیزم خیلیا هستن ب موقع شروع کردن ب خوندن ولی تو سن ۴۰ سالگی رفتن سرکار...ایشالا ک موفق باشی🌷

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷
عزیزم من یه سال رفتم غیر انتفاعی 32 سالم بود 40 ساله هم داشتیم ربطی به سن نداره  من مدرسه پسرو ...

میشه لطفا اگه جسارت نباشه بپرسم چقدر حقوقتون بود؟

خدایا خودت پشت و پناهم باش
میشه لطفا اگه جسارت نباشه بپرسم چقدر حقوقتون بود؟

عزیزم دو سال پیش به من 1.5 گفت میده بعد گفت 1 کلاس دوم بود 

ولی به بقیه 700 وحتی یه معلمی 400 می گرفت من از طریق اون سایتی بود که دولت گذاشته بود برای کارفرماها الان اسمش یادم نیست سه ماه حقوق رو300 تومن کارورزی رو دولت متقبل میشد ثبت نام کرده بود خیر سرشون انجارو معرفی کرده بودن دیگه ازم راضی بودن گفتن تا به حال به معلمی اینقد ندادیم حق التدریس نهایت700 بود الان رو نمیدونم درضمن من کاشان بودم شهر شمارو نمیدونم