2777
2789
عنوان

چه سنی مناسبه برای بارداری✅

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 62 پست
نه برای کسی که 23. 24 ازدواج میکنه نه اصلا  بچه خیلی مسولیت داره

اره درسته ولی برا یکی که زود ازدواج کرده فک کنم دیره

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 26سالمه 9ماهه عروسی کردیم...من غلبه میکنم ب احساسم تا همه چی بهتر بشه بعد بچه.بچه خرج داره خییییی ...

به قول قدیمی ها رزقشو با خودش میاره😜😂

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...
بچه ها بیشترین سنی که واسه بار اول میشه باردار شد چند ساله؟ 

من یه اشناهام ۳۷سالگی اولین بچشو باردار شد بعد ۱۰سال ازدواج

دقیقا به همین موضوع فکر کرده بودم خیلی  من نمیدونم چرا از پشیمونی میترسم😑😑😑

ولی وقتی تکون میخوره یه ساعت همین جوری بی حرکت میشینم تا حرکتشو حس کنمو باهاش حرف بزنم 

برای منو تو دلیم دعا کنید 
ولی وقتی تکون میخوره یه ساعت همین جوری بی حرکت میشینم تا حرکتشو حس کنمو باهاش حرف بزنم 

وای نگو دلم آب میشه🥰بچه دوست دارم😍😍

نمیاره..مال قدیما بود😂 الان دست کم 10.15تومن باید خرج کنی در طول بارداریت...

ای بابا

واقعا؟فقط بارداری؟

هرچی قسمت بشه حالا ازدواج قسمته ولی بچه دار شدن به دست خود ادمه اگه شرایط اوکی بود بیار الان من ۲۵ سالمه ۱ ساله ازدواج کردم بچه هم دوست دارم ولی اول اینگه شوهرم کلا دوست نداره ودومم شرایطش رو نداریم فعلا ولی درکل باید سنجید از همه لحاظ

⁹⁸/¹/¹⁰💍P❤R
من که عاشقشم کلا ازدواج کردی

عزیزم😍

متولد چه سالی میشی ؟