2777
2789
عنوان

اگه میخواین از شر تبلیغات نی نی سایت راحت شین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 70 پست

هه کرونا نتونست جلو ملتو بگیره ک بیرون نرن الان مثلا چند نفر قبول میکنن ک ۵روز نیان سایت 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یاد مدرسه افتادم نزدیک عید ک میشد همه میگفتن فردا نیاییم باز فردا میدیدیم همه اومدن🤷‍♂️

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

@مونا_تهرانی  

@نی_نی_یار_2  

لطفا رسیدگی کنید اگه قرار نیست حجم تبلیغاتو کم کنید لطفا اعلام کنید تا ما کاربریمونو ببندیم و کلا قید اینجارو بزنیم.

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

منم نمیام😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
نی یاراروتگ کن ببینن

نمیان و جواب نمیدن.

تاپیک آخر من رو هم ببینین.

استارتر تو هم ببین. در راستای موضوع شماست. من واقعا عصبانی ام

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
این همه میایم سایت برای هر ورود ما کلی پول میره تو جیبتون. ما کمتون هستیم که تبلیغ هم میزارین؟؟؟؟؟؟& ...

سلام یه سوال بپرسم؟؟؟

من بامیه درست کردم بعد ترد نشده بود خیلی بافتش نرم شد...گلوکز نداشتم بجاش یه قاشق عسل ریختم

چرا اینجوری شد؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین