2777
2789
عنوان

اگه میخواین از شر تبلیغات نی نی سایت راحت شین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 70 پست

هه کرونا نتونست جلو ملتو بگیره ک بیرون نرن الان مثلا چند نفر قبول میکنن ک ۵روز نیان سایت 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یاد مدرسه افتادم نزدیک عید ک میشد همه میگفتن فردا نیاییم باز فردا میدیدیم همه اومدن🤷‍♂️

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

@مونا_تهرانی  

@نی_نی_یار_2  

لطفا رسیدگی کنید اگه قرار نیست حجم تبلیغاتو کم کنید لطفا اعلام کنید تا ما کاربریمونو ببندیم و کلا قید اینجارو بزنیم.

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

منم نمیام😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
نی یاراروتگ کن ببینن

نمیان و جواب نمیدن.

تاپیک آخر من رو هم ببینین.

استارتر تو هم ببین. در راستای موضوع شماست. من واقعا عصبانی ام

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
این همه میایم سایت برای هر ورود ما کلی پول میره تو جیبتون. ما کمتون هستیم که تبلیغ هم میزارین؟؟؟؟؟؟& ...

سلام یه سوال بپرسم؟؟؟

من بامیه درست کردم بعد ترد نشده بود خیلی بافتش نرم شد...گلوکز نداشتم بجاش یه قاشق عسل ریختم

چرا اینجوری شد؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین