چیچیلا مدیر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5077 عنوان پوشک گرفتن | مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 19 پست سلام دوستان چطوری شمابچتونوازپوشک گرفتیدپسرمن ادرارش رومیگه امامدفوعش رووقتی نصفشوکرده میگه هجده ماهشم هست اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹. 1399/02/09 | 17:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5077 مدفوع خوبه رو زمین نمیریزه تو لباسش گیر میکنه کثیف کاریش کمتره میبری دسشویی شلوارشو میشوری زو ... اره دقیقا.من همه شلوارهای پسرم مچ پاش بسته اس اصلانمیریزه ولی دوست دارم یادبگیره راحت شلوارک بپوشمش اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5077 بچتون دختره یا پسر؟ منم زود شروع کردم ولی دخترم خیلی دیر یادگرفت واقعا سختترین مرحله بود برام ... مال من پسره وقتی حس بکنم داره به خوذش فشارمیاره میبرمش ولی نصفش رومیکنه بقیشوبه محض اینکه شلوارش روبپوشم میکنتوشلوار اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5077 مال من تا زمانی که مسلط بشه ۵ ماه طول کشید😭 خیلی طول کشیده میخام فرشاموبدم بشورن اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
چتررنگی عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 6916 خیلی طول کشیده میخام فرشاموبدم بشورن پسر شما زودتر یادمیگیره آمادگیش بهتره ولی یکم دیگم صبرکن یادبگیره بعد فرشاتو بده بشورن منکه دوبارفرشام دادم قالیشوییاز دستش درمیرفت گاهی وقتا فرشو کثیف میکرد
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5077 [QUOTE=134498058]پسر شما زودتر یادمیگیره آمادگیش بهتره ولی یکم دیگم صبرکن یادبگیره بعد فرشاتو بده بشورن& ...[/QUOTEبراش لگن مخصوصم گرفتم ولی حواسش پزت شکلک های رولکن میشه کلایادش میره. میخاست چیکارکنه😁😁😁😁 اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.