2777
2789
عنوان

اعتیاد😞

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 31 پست
خب شما چیکار میکنیت  با بی پولیو اخباق بدش و این چیزا میسازید

پول هم سر کار میره بهم میده اگه از خانواده ام بگیرم دعوام میکنه 8 سال اعتیاد داره 5 بار فرستادمش کمپ ترک کنه هر دفعه تا 4 ماه پاک بود باز میرفت سراغش متاسفانه دورمون سه چهار نفر معتاد هستن سرکار باهم هستن ترک کنه هم وقتی اونا را میبینه وسوسه میشه خیلی سخته واقعا خونه خراب کن هست اخلاق از چه لحاظ میگی مثلا چیکار میکنه؟؟؟ 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
 پول هم سر کار میره بهم میده اگه از خانواده ام بگیرم دعوام میکنه 8 سال اعتیاد داره 5 بار فرستاد ...

مثلا روابط زناشویی درست انجام نمیده یا از لحاظ عاطفی براش وققت نمیزاره 

زندگی خیلی قشنگه     با غم خرابش نکنیم😍😍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببین من رک بگم  کسی ک معتاده عوض بشو نیس  من کارم شده سالی یبار شوهرمو ببرم. کمپ  ...

آره دیگه معتاد تا خودش نخواد هیچ کاری از کسی بر نمیاد نه هیچ زنی دلش نمیخواد شوهرش و زندگیش تو این منجلاب گیر بیافته طرف باید خودش بخواد

ببین من رک بگم  کسی ک معتاده عوض بشو نیس  من کارم شده سالی یبار شوهرمو ببرم. کمپ  ...

اخی عزیزم 

شوهرت چی مصرف‌میکنه؟

آره دیگه معتاد تا خودش نخواد هیچ کاری از کسی بر نمیاد نه هیچ زنی دلش نمیخواد شوهرش و زندگیش تو این م ...

والا بخدا خسته شدم. 

انقد محبت میکنه بهم یعنی همیشه همینجوری بود خیلی اهل محبت و نوازش ایناس 

روز اول ماه رمضون با اینکه خودش نمیخاست روزه بگیره نصف شب از خوابش زد سحری برام اماده کرد 

ولی چ فایده واقعا اعصابشو ندارم 

از همه بدتر دشمن شاددم کرده 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
مثلا روابط زناشویی درست انجام نمیده یا از لحاظ عاطفی براش وققت نمیزاره 

ببین اسی یه چیز میگم تموم.. 

معتاد تا خودش نخواد هیچی کس نمیتونه براش کاری کنه قدرت مواد خیلی زیاد هست باید خودش خسته بشه باید خودش بخواد اطرافیان هم می‌سوزند فقط دوستت اگه دوسش داره مطمن باش نمیتونه جدا بشه شوهرش هم تا نخواد خودش ترک نمیکنه اول باید ازته دل بخوادبعد دوستت هم کمکش کنه جلسه ها را برن جفتشون کنگره شصت میگن خیلی خوبه من اگه شرایطش بود حتما می‌فرستادمش اما اینجا نداره حتما سرچ کن بخون درباره اش اعتیاد ترک نداره فقط درمان میشن بازم میگم حتما بفرسمش کنگره شصت با کمپ فرق داره دوره درمانش 11 ماه هست هزینه هم نداره فقط پول یه سری کتاب و سیدی هست که میگیرن هم برا معتاد هم همسرش کلاس میزارن 

ببین اسی یه چیز میگم تموم..  معتاد تا خودش نخواد هیچی کس نمیتونه براش کاری کنه قدرت مواد خیلی ...

کلاسای ان ای رو میگی? 

والا بخدا خسته شدم.  انقد محبت میکنه بهم یعنی همیشه همینجوری بود خیلی اهل محبت و نوازش ایناس&n ...

منم همین طوره بخدا مهربون هست والا اینجا این همه میگن شوهرامون کتک می‌زنند بعد همه میگن معتاده والا ما معتاد هست اما دست بلند نمیکنه فقط همین که دشمن شاد میشیم بچه هامون تو آیندشون تاثیر داره جامعه یه طور دیگه نگاهشون می‌کنند اما اینم بدون همیشه آدم های خوب وساده به درد دچار میشن من شوهرم خیلی دلش صاف و مهربون اینقدر کمک این اون کرده الان به این روز افتاد 😔😔😔

منم همین طوره بخدا مهربون هست والا اینجا این همه میگن شوهرامون کتک می‌زنند بعد همه میگن معتاده والا ...

خدا بزرگه 

کمکش کن ترک کنه 

البته اگه هنوزم دوسش دا ی 

منم همین طوره بخدا مهربون هست والا اینجا این همه میگن شوهرامون کتک می‌زنند بعد همه میگن معتاده والا ...

دقیقا 

اون خیلی پسر خوبیه 

و بیشترم بخاطر پدرش این کارو کردن پدرش وضع خیلی خوبی داره و خیلی دشمن داره 

کلاسای ان ای رو میگی? 

نه کنگره شصت فرق داره اگه تو شهرتون هست بفرسش خودت هم برو ما اینجا نداریم بود حتما میرفتم مثل کمپ نیست خیلی ها میگن رفتیم نتیجه دیدیم یکی نوشته بود شوهرم اینقدر خوب شده که اگه برگردم به قبل ازدواج باز انتخابش میکنم 

دقیقا  اون خیلی پسر خوبیه  و بیشترم بخاطر پدرش این کارو کردن پدرش وضع خیلی خوبی داره و خ ...

خیلی سخته انشاالله خدا همه را بند اعتیاد نجات بده درد بی درمون بخدا همینه

نه کنگره شصت فرق داره اگه تو شهرتون هست بفرسش خودت هم برو ما اینجا نداریم بود حتما میرفتم مثل کمپ نی ...

من ک امیدی ندارم 

مطمعنم درست بشو نیس

خدا بزرگه  کمکش کن ترک کنه  البته اگه هنوزم دوسش دا ی

بخدا دوستش دارم اگه نداشتم یه لحظه درنگ نمیکردم و دست بچه هام میگرفتم و میرفتم اگه ذاتش بد بود حتما این کار ومیکردم اما میدونم تو دلش چه خبره