2777
2789

منم دارم از جهیزیمه الان ۸ساله فقط دکوری هست .

چون میگند امواجش خطرناکه.

موقع خرید هم کسی بهمون نگفت مدل کانوکشن دار بگیرید.

البته گدونترین مدل بود اونموقع .

کیک یه بار درست کردم اول خمیر بود دوباره روشن کردم بعد ۲دقیقه سوخت.

پیتزا هم درست کردم فقط پنیر آب میشه اما طلایی نه حتی اگه حرارت گریل هم روشن کنم.

برنج توش دم کردم سیب زمینی پختم.

حتی پاپ کورن هم توش درست کردم (میخواستم ببینم اینایی که تو دفترچش نوشته راسته یا نه 😉😉😉)

بله به سادگی قالبو میزارم کیوو میریزم میارم بیرون شده کیک😑😑😑🎈 من شیرینی هرسال عیدمم توی ماکرو م ...

قالب کیک بزرگ؟ یا ازین کوچیکا؟ اخه کوچیک پختش راحتتره.

راستی اگه سولاردمه قربونت دستورش بمنم بگو. میخاستم برم کیک پز بخرم شاید خدا کرد نیازی نشد 😍

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قالب کیک بزرگ؟ یا ازین کوچیکا؟ اخه کوچیک پختش راحتتره. راستی اگه سولاردمه قربونت دستورش بمنم بگو. م ...

متوسطه فرقی نداره من باهمه قالبی پختم 

خیلیم خوب میشه فقط باید درجشو و دما میزان پختش درست بزاری🎈سولاردم نیست ربطییی نداره به مارک 🤗

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

منم دارم از جهیزیمه الان ۸ساله فقط دکوری هست . چون میگند امواجش خطرناکه. موقع خرید هم کسی بهمون نگ ...

آره دقیقا فقط پنرو تبخیر میده، خیلی بد میشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

متوسطه فرقی نداره من باهمه قالبی پختم  خیلیم خوب میشه فقط باید درجشو و دما میزان پختش درست بزا ...

واقعا؟ فکر کردم الجی و پاناسونیک و اینا فرق داره. خب لطفا دستورشو بگو

واقعا؟ فکر کردم الجی و پاناسونیک و اینا فرق داره. خب لطفا دستورشو بگو

دستور چیو🎈🤔

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

کیک دیگه بخدا بار سومه میگم 😋

وا خب بستگی داره چه کیکی بخای صدتا کیک داریم😑🎈

هرکیکم دما و ساخت پختش فرق داره اخه

وا خب بستگی داره چه کیکی بخای صدتا کیک داریم😑🎈 هرکیکم دما و ساخت پختش فرق داره اخه

اوکی میدونم مثلا میگم رو گریل باید گداشت یا پخت. ایناش منظورمه. مثلا بگو اول رو فلان برنامه بعد زمان بعد اخرش فلان. نمیخاد تایم دقیق بگی. من اصلا نمیدونم کدوم دکمه رو باید بزنم

اوکی میدونم مثلا میگم رو گریل باید گداشت یا پخت. ایناش منظورمه. مثلا بگو اول رو فلان برنامه بعد زمان ...

میخوای یه عکس بده ازش

من وقتی کیکو گذاشتم 

اول المنت بالا و پایین و روشن میکنم 

بعد مثلا دمارو میزارم روی ۱۸۰ 

بعدم ساعت پختش مثلا ۹۰ دقیقه 

بعد از نیم ساعت یه نگاه بهش میکنم ببینم چجوریه نسوزه یا اصلا پخته🎈

میخوای یه عکس بده ازش من وقتی کیکو گذاشتم  اول المنت بالا و پایین و روشن میکنم  بعد مثل ...

وایسا یه لحظه من اصلا المنت نداره. اون توسترم المنت داره ها. مطمعنی با ماکروویو درست میکنی؟

من فقط پخت دارم، یخزدایی، گریل با ماکرو

بعد باید حجم غذا رو بدی تازه دما هم تا ۹۰۰ وات هست، درجه نیست

وایسا یه لحظه من اصلا المنت نداره. اون توسترم المنت داره ها. مطمعنی با ماکروویو درست میکنی؟ من فقط ...

اره داره😒😒😒🎈

اره داره😒😒😒🎈

پس ببین فرق داره، حتما برا شما میشه، میگم سولاردوم نوریه اصلا اشعه نیست. بعدشم دماش بصورت وات هست مثلا

۳۰۰w

پس ببین فرق داره، حتما برا شما میشه، میگم سولاردوم نوریه اصلا اشعه نیست. بعدشم دماش بصورت وات هست مث ...

حتما مال شما ماکرو جهت یخ زدایی و گرم کردنو اینستاست🎈😑