2777
2789
مگه زمان هایده است آخه😂 پابایدلاغروکشیده باشه که زیبابه نظربرسه وقدبلندترنشون بده اندام تپل سن بیش ...

اخه در حدی که تاسب داسته باشه دیگه عزیرم نه که از بالاتنه کوچیکتر باشه من مچ پام اندازه پای یه بچه لاغر دوازده سیزده ساله هست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ارثیه یعنی هیبچ راهی نداره؟همه چیزوعمل میکنن جز این یک مورد.البته دکتر تورانی شنیدم که تزریق چرب ...

موندگاری نداره دختر عمه من انجام داد بعد از یه سال و دوسه ماه مثله اولش شد تازه رنگه پوست اون قسمتم یه جوری شد

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
نع زیاد خوب نیست دیوونه نشی پاهاتو تپل کنی من خیلییی دوستدارم پاهامو لاغر کنم ولی شوهرم نمیذاره😔

اگه راهی داشت که تپل کنم حتما این کارو میکردم😁بازم خوشبحالت

ورزش شاید بتونه تاثیر بزاره

من دوسال ورزش کردم انقدر وزنه زدم که افتادگی رحم گرفتم تاثیر داشت اما وقتی مریض شدم و دیگه ادامه ندادم از قبل هم لاغرتر شد

اگه راهی داشت که تپل کنم حتما این کارو میکردم😁بازم خوشبحالت

من تحرک ندارم زیاد 

بخاطر اونه

یدمت کم تحرک داشته باشم سریع چاق میشه پاهام

تو زیاد فعالیت داری؟

مواظب باش پوستت ترک نخوره اگ چاق شده

جدی؟پیش کدوم دکتر انجام داد؟

فکر کنم دکتر عارف  بود دقیق راستشو بخوای یادم نیست 

ولی اولش از رو دباس خیلی خوب بود کمر و شکمو بازو رو چربی کشی کرده بود با باسنو بقله پا با مچ پاش زده بود اولش خوب بود بعد از شیش ماه کوچیک شد بعد از یه سال دیگه نداشت 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
من تحرک ندارم زیاد  بخاطر اونه یدمت کم تحرک داشته باشم سریع چاق میشه پاهام تو زیاد فعالیت دا ...

نه اتفاقا منم کم تحرکم ولی پاهام چاق نمیشه شکمو سینه کلا بالاتنم چاق میشه

من سینه هام کوچیکه نمیخوامم پروتز و عمل کنم ولی همه جام درسته وای سینه آی سینه

بیا مال من باشه برای تووووو من دوسش ندارم هشتادو قالب کوچیک یا هفتادو پنج قالب بزرگ😭😭😭