2777
2789
عنوان

لنز طبی

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 30 پست
نباید آب بهش بخوره..خیلی بده..باهاشم نباید بخوابی..بعدش چشمات خیلیی بد میسوزه..من چندساله استفاده می ...

پس عینک به صرفه تره

من از عقرب نمی ترسم اما از نیش می ترسم از گرگی که می پوشد لباس میش می ترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی عینک بزنم بهتره

نه من واسه بیرون رفتن فقط لنز میزارم..راضیم..ولی این مراقبتا رو هم انجام بدی مشکلی نیست..خیلی راحت تر از عینکه..وقتی هم در میاریش از چشمات با مایع مخصوصش صدعفونی کن بزار سرجاش

بستگی به خودت داره من شماره چشمم بالا هستش فقط با لنز دید کامل دارم و راحت ترم

من نمره چشمم نیم هست

بستگی به خودت داره من شماره چشمم بالا هستش فقط با لنز دید کامل دارم و راحت ترم

قصد نداری عمل کنی؟من هی میرم دکتر میگه برو سال دیگه بیا سنت بیشتر باشه..خیلی دوس دارم عمل کنم واسه همیشه راحت بشم از عینک و لنز

نه من واسه بیرون رفتن فقط لنز میزارم..راضیم..ولی این مراقبتا رو هم انجام بدی مشکلی نیست..خیلی راحت ت ...

مایه مخصوص داره

قصد نداری عمل کنی؟من هی میرم دکتر میگه برو سال دیگه بیا سنت بیشتر باشه..خیلی دوس دارم عمل کنم واسه ه ...

اجی میشه بیایی خوصوصی کامل همه چی رو توضیح بدی

قصد نداری عمل کنی؟من هی میرم دکتر میگه برو سال دیگه بیا سنت بیشتر باشه..خیلی دوس دارم عمل کنم واسه ه ...

چندین سال قبل رفتم که عمل کنم.گفتن قرنیه ات نازکه نمیشه

البته الان میگن تکنولوژی های پیشرفته اومده که شاید بشه ولی خب هم پولش نیست هم اینکه احتمالا اگه بخوام زایمان داشته باشم نمیتونم فعلا عمل کنم