2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مهر ۹۴.ببین سیب زمینی و برنج نذار خیلی بخوره.بعدم ورزش خیلی تاثیر داره.دوچرخه سواری خیلی خوبه .کل ...

دوچرخه داره ولی تو خونه بازی میکنه آپارتمانیم نمیتونم دوچرخشو ببرم بیرون ولی ماشالله قدش بلنده

آخه بده چاقی لباسایی عیدش الان بهش تنگ شده خودشم اذیت میشه دوست دارم نرمال باشه 

هله هوله نده بهش ولی غذا اینا هرجقد دلش میخاد بده بخوره

حالا پسر من خیلی میخوره ها .غذاش از خودم بیشتر ولی لااااغرررر. استخونه

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
قدش چندتاست؟ دختر من پنج سال و چهار ماهشه ۲۳ کیلو شده.پنج کیلو باید کم کنه و اضافه وزن داره

قدش نمیدونم دقیقا چنده ولی گقتن قدش نسبت به سنش بلندترهالبته وزن دخترا نسبت به پسرا باید کمتر باشه

چیا میدین بچه هاتون

غذای خودمون رو میخوره.اشتهاش زیاده و این اصلا خوب نیست.چند روزه رژیمش دادم

رفتم دکتر غدد،گفت اگر جلوی چاقی در سن چایین گرفته نشه قدش کوتاه میشه و بلوغ زودرس هم میاره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

حتما ببر دکتر چون سنش کمه ما نمیتونیم سر خود چیزی بگیم ولی حتما تحرکشو زیاد کنید  ت خونه با هم نرمش کنید بازی هایی بگیرید براش که توش تحرک داشته باشه 

روغن و چربی هم کم کن از غذات شیرینی و خوراکی هم نخر تا نخوره

آخه بده چاقی لباسایی عیدش الان بهش تنگ شده خودشم اذیت میشه دوست دارم نرمال باشه  

نه ولش نکن که دیگه تمام عمرش چاق میمونه و کلی مشکل با وزنش وسلامتیش پیدا میکنه صمنا قدش هگ به مشکل میخوره چون توده چربی فعالیت هورمونی هم داره  دوست من ببرش متخصص تغذیه اون میدونه چکار باید کرد 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست