2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 29 پست
عین طبقه بالایی ما زنکیه حیون بهش تذکر دادم . میگ تو ک حساسی نباید آپارتمان زندگی کنی . اخع انگل اتف ...

چقدر نفهمممممممم آخه میگفتی تو که فرهنگشو نداری غلط میکنی میای آپارتمان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال بچه دار شدن مستاجر نیستم خونه پدرشوهرمه

عزیزم بلند شدن بچه کوچک دست خود ادم نیست من هررکاری میکنم بچه هام زود بیدار میشن حتی اگه شبش دیر خوابیده باشن خب بچه هم بیدار میشه سروصدا داره دیگه.فک میکنی جای دیگه بری اپارتمان ازین خبرا نبست؟

منم از دست واحد بغلیمون حرصم میگیره سحر تلفنشون زنگ میخوره که بیدارشون کنه.صداشم مثل گوشبه ماست منم سحری نمیخورم چون معدم اذیته منم خواب زده میکنن پسرمم تا صبح ۴بار بیدارم میکنه شیر مبخواد دیگه کلا اعصابم به هم میریزه ولی چکار گنم؟؟؟

چقدر نفهمممممممم آخه میگفتی تو که فرهنگشو نداری غلط میکنی میای آپارتمان 

آره بیشعور منم هرجور دلم بخواد ازین به بعد حرف میزنم دیگه مغز برامون نمونده از بس داد میزنه

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
حقشه 

بخدا منو شوهرم زنگ بزنیم میریم تو اتاق که یوقت صدامون نره سه ماهه اومدیم یه نفر نیومده خونمون

بخدا منو شوهرم زنگ بزنیم میریم تو اتاق که یوقت صدامون نره سه ماهه اومدیم یه نفر نیومده خونمون

فرهنگ با فرهنگ فرق داره بخدا بگم از طبقه بالاییمون چیکشیدم تومار برا خودش والا منو شوهرمم کلی رعایت میکنیم ولی با صد هزارتا تذکر غیر مستقیم انگار حیوانن

فرهنگ با فرهنگ فرق داره بخدا بگم از طبقه بالاییمون چیکشیدم تومار برا خودش والا منو شوهرمم کلی رعایت ...

من بدبختی اونجاس روم نمیشه تذکر بدم چون فامیله