hesearamesh مدیر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 8088 عنوان کیا مثل منن؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 23 پست خانوماکسی هست تودوران پریدی روز سوم چهارم دردزیرشکم داشته باشه؟دلیلش چی میتونه باشه؟خیلی دردناکه یهو میگیره ول میکنه😥😣 میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗 1399/02/09 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسیفر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 2700 من عقدم😑درد شما چطوریه؟میگیره ول میکنه ازاوناس؟ عه ببخشیدهم میگیره ول میکنه هم گاهی میگیره نفسم میبره رسماً اصلا اینطوری نبودم نمیدونم چی شده هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
hesearamesh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 8088 به شدت گاهی وقتا راه هم نمیتونم برم چند ثانیه😔 خیلییی بده بدن ادم بی حس میشه ازدرددد😭 میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
hesearamesh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 8088 عه ببخشید هم میگیره ول میکنه هم گاهی میگیره نفسم میبره رسماً اصلا اینطوری نبودم نمیدونم چی شده عیب نداره😂اره منم اونطوریم دردشششش خیلی خیلیییی بده نفس ادم میره میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
مسیفر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 2700 عیب نداره😂 اره منم اونطوریم دردشششش خیلی خیلیییی بده نفس ادم میره اره دقیقا ولی تونستی برو یه چکاب شو از نظر عفونت که برای بعد عروسی به مشکل نخوری خدای نکرده هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
hesearamesh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 8088 من یه وسیله ای دارم گرم میکنه سریع دور کمرمو میتونی از کیسه آب گرمم استفاده کنید گ ... خوبه👌👍ولی من میمیرم ازدرد نمیتونم ازجام پاشم چ برسه بیام نی نی سایت😑 میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
saina79 عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 975 خیلییی بده بدن ادم بی حس میشه ازدرددد😭 اوهومممم😭 کنارم خیلیا هستن، دلم پیش تو آرومه♥️
nazi0000 عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 382 خوبه👌👍 ولی من میمیرم ازدرد نمیتونم ازجام پاشم چ برسه بیام نی نی سایت😑 فقط دستتو کافیه دراز کنی
hesearamesh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 8088 اره دقیقا ولی تونستی برو یه چکاب شو از نظر عفونت که برای بعد عروسی به مشکل نخوری خدای نکرده ینی اینا ازعفونت میتونن باشن؟من جدی نمیگیرم میگم درد پریودیه شاید😥 میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
مسیفر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 2700 ینی اینا ازعفونت میتونن باشن؟من جدی نمیگیرم میگم درد پریودیه شاید😥 اگر قبلا نداشتی چون متاعلی جدی بگیر همس حدسه ولی احتیاط شرط عقله هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟