2777
2789
عنوان

تورو خدا برای سلامتی بچم و حال دلم دعا کنین😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 43 پست

یاالله#  

سلام عزیزم 

بهترینا نصیبت بشه به حق دست بردیده حضرت عباس و پهلو شکسته خانم فاطمه الزهرا 

دعا میکنم دست کوچیک حضرت علی‌اصغر(ع) بدرقه راهت باشه❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

از دل شکسته التماس دعا فراوان 💞💞💞💞

امیدت رو از خدا از دست نده 

بگو راضیم به رضای تو همه چیز حل میشه 🌹🌹🌹🌹

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
تسنیم جانم خوبی ؟  بچت خوبه ؟  خدا بزرگه ... این روزها هم میگذره گل من  ان شالله ق ...

حال جسمیمم خوب نیست واقعا... نمیدونم چی بگم... 

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم خدا نی نی رو سالم بذاره تو بغلت و براتون برکت بیارهو زندگیتون پر از خوشی بشه❤️تو هم دعا کن دوباره باردار شم و بتونم بچمو سالم بغل کنم... سه هفته پیش یه سقط خیلی بد داشتم فردا هم عمل دارم به خاطرش... دعا کن ارزو به دل نمونم...

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️

نگران نباش قشنگم..توکل بخدا.

ما هم ماشین نداریم..با کلی جمع جور کردن ی ماشین شارژی برا پسرم گرفتیم اونم خراب بود با کلی دردسر و دعوا پس دادیم یکی دیگه آوردیم امروز اونم جرقه میزنه اتصالی داره..خودمو شوهرم خیلی ناراحتیم..اصلا پول دوست نیسیم ولی غصه مون.شد..زندگی همینه دیگه..شما منو دعا کن منم امشب حدیث کسا میخونم بدای هر دومون..قبوله؟؟؟

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
حالا چرا با این وضعیت میخواد پرایدو بفروشه؟

نمیفهمم یهو چی شده... الانم همه چراغارو خاموش کرده رفته تو اتاق گریه میکنه

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

ببخشین یک سوال 

الان مگه مشکلی واسه نی نی پیش اومده؟؟؟

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
به نظرم پولتون از بورس بكشيد بيرون وضعيت مناسبي نداره البته ببخشيد نميخوام ناراحتت كنم

کلا من موافق بورس نیستم... خیلی گفتم پولتو بیار بیرون... نیاورد

نمیفهمم یهو چی شده... الانم همه چراغارو خاموش کرده رفته تو اتاق گریه میکنه

بذار سبک شه بعضی وقتا ادما  کم میارن شوهر منم خیلی اینطور میشه

کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم
نگران نباش قشنگم..توکل بخدا. ما هم ماشین نداریم..با کلی جمع جور کردن ی ماشین شارژی برا پسرم گرفتیم ...

منم امشب خوندم‌.. منم برات دعا میکنم

نگران نباش قشنگم..توکل بخدا. ما هم ماشین نداریم..با کلی جمع جور کردن ی ماشین شارژی برا پسرم گرفتیم ...

منم دعا کن منم دعات میکنم❤️❤️

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
ببخشین یک سوال  الان مگه مشکلی واسه نی نی پیش اومده؟؟؟

نه بارداریم خیلی بده... تو خطر زایمان زودرسم

عزیزم ماهم یه پراید مدل نود داریم تازه چنماهم از موععد بیمه ش گذشته..شرایط واقعا خیلی سخته..سوره ی حضرت مریم مرتب بخون واسه زایمون راحت واسون..بخودت امید بده

چشمان تو آفریقاست..