2777
2789
عنوان

امروز دیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 57 پست
خودتو دست بالا بگیر. چرا الکی به خاطر لبخند یا پوزخند یکی دیگه میریزی بهم. به درک‌‌ خودت باش و حال ...

بخدا با اینکه از زنش سرم

به اینکه از خودش بالاترم

کارمندم،صورت خوبی دارم همه ام دوسم دارن میگن خوش اخلاقی...با این همه،امروز حس کردم یهو کل وجودم خرد شد...شکستم...اعتماد بنفسم صفر شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اخه داستان داشتیم...داداشش خیلی دوسم داشت اینم کنارکشید...نسبت ب داداشش احساس مسئولیت میکرد..خیلی ...

داداش همیشه تا ابد برادرش بوده هست و خواهد بود اونی که باید نگه میداشت تو بودی ن داداشش

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 
نه اخه داستان داشتیم...داداشش خیلی دوسم داشت اینم کنارکشید...نسبت ب داداشش احساس مسئولیت میکرد..خیلی ...

حالا که ازدواج کرده

ولی اصلا ربطی بهش نداره طرز فکرش خیلی

چیپ بوده بنظرم یعنی از نظرش اعتبار یکی به چادر پوشیدن یا

نپوشیدنه! اگه با میل خودت چادر دوست داشتی

اون بحثش جداست اما تحکم و تمسخر خیلی خنده داره

بعد اینکه رفته

به نظر من پوزخند به خاطر کار دنیاست. شاید به این فکر میکردم که کاش بود وتو رو بازم باحجاب نگه میدار ...

فک نمیکنم....حس میکنم گفته خداروشکر ک اینو نگرفتم😐چ بد شده

اخه نمیدونم واقعا این لبخنده ینی چی خب

دلیلی نداره از نظره من بخوای لبخنده یه آقای متاهل و که احتمالا مریض هم هست تفسیر کنی. ولش کنه بره. اعصابتم آروم تر میشه

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
یعنی بعدکات کردن با او طبق طرز فکرش تو آدم بدی بی حجابی ببخش این جوری میگم ولی طرز فکر بیشتر مردا هم ...

خودمم دقیقا همینو فکر میکنم...شاید برا همینه ک میگم اعتمادبنفسم مرد بعد لبخندش . اخه خدایی فقط حجابم بده اما متانت و حیام خدا خودش شاهده خییییییلی بیشتر از قبل شده..خییییلی ها....

خودمم دقیقا همینو فکر میکنم...شاید برا همینه ک میگم اعتمادبنفسم مرد بعد لبخندش . اخه خدایی فقط حجابم ...

عزیزم هر جور دوس داری زندگی کن هر مدلی می پوشی به کسی ربط نداره خودتو عشقه بی خیال دیگران بخاطر دل خودت زندگی کن نه مردم

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو