2777
2789
عنوان

بحث داغ هر سال ماه رمضان در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 92 پست

دوستان عزیز لطفا بیاید تایپیک آخرم ممنون🙏🙏🙏🙏

دوستان عزیز لطفا به من کمک کنید یک مسابقه شرکت کردم و باید حتما برنده شم🙏🙏🙏 https://miesuccess.com/نظرسنجی/ تایپیک زدم بعنوان کمک کنید ویدئو ۱۱۹ مال منه. لطفا وارد سایت شوید و به ویدئو ۱۱۹ امتیاز ده بدید🌹🌹🌹🙏🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمک

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

تا با نی نی ساین اشنا نشده بودم فکر نمیکردم حلیمو جز با شکر کسی بخوره

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

من توجه میکنم ببینم قندم افتاده یا فشارم بعد تصمیم میگیرم ولی روغن داغو روش میریزم😁

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

نممممک عاااقااا نمک

اخه چجوری حلیمو با شکر خورد😣

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز