2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرتون راجع به قثابت چیه؟ اطلاعی دارین؟

یه نصیحتی کنمت

سهام بنیادی بخر

قندی ها سهم های کوچیک و پر ریسکی هستن

سهم های خوب بخر و بذار کنار خیالت راحت

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
یه نصیحتی کنمت سهام بنیادی بخر قندی ها سهم های کوچیک و پر ریسکی هستن سهم های خوب بخر و بذار کنار ...

ببخشید سهام بنیادی منظورتون چیه؟من تازه تصمیم گرفتم برم تو بورس.یه پول جزیی دارم ولی بلد نیستم خیلی میترسم.ممنون میشم کمکم کنید

یه نصیحتی کنمت سهام بنیادی بخر قندی ها سهم های کوچیک و پر ریسکی هستن سهم های خوب بخر و بذار کنار ...

آشنامون برامون خرید میکنه از قثابت ده میل خرید زده 

دو روزه منفی خورده یکم نگرانم،البته میگن افزایش سرمایه سنگین داره ولی چه مقدار و چه زمان نمیدونم

ببخشید سهام بنیادی منظورتون چیه؟من تازه تصمیم گرفتم برم تو بورس.یه پول جزیی دارم ولی بلد نیستم خیلی ...

سهام شرکت های معتبر و پرسود

مثل

فولاد#  

کگل#  

اخابر#  

فملی#  

شبندر#  

فارس‍ 

کچاد‍ 

اینا، بلند مدت میخری و سودشو میبری.

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
آشنامون برامون خرید میکنه از قثابت ده میل خرید زده  دو روزه منفی خورده یکم نگرانم،البته میگن ا ...

روی سایت کدال ببین

اطلاعات این سهمو ندارم

میشه کمکم کنید.باید چطور و از کجا خرید بزنم.سودش تقریبا چقدره؟شما کارتون همینه؟نتیجه گرفتین؟

سودش بستگی به شرایط بازار داره. مثلا فولاد تو این دو هفته نزدیک ۴۰٪ سود داده

باید کد معاملاتی داشته باشی