2777
2789
عنوان

خانما برا افطار چی درست کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 73 پست
واقعا چ جالب حالت چطور بود تهوع و اینا چی ؟

تهوع که زیاد داشتم خصوصا شبها گاهی تا صبح بیدار بودم از حالت تهوع و معده درد

من ۵ماه اول بارداریمو تک ک تنها بودم تو یه شهرستان بخاطر کارم خیلی تنها و گناهی بودم

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سحری هم بعد میخورین ؟خیلی سنگین نیست؟؟؟چاق میشیا من کالری شماری میکنم لازانیا خیلی کالریش بالاست. ا ...

بدنتون داغون میشه ک!!! 

اون ساعت 11 شب هم اصلا درست نیس وعده ی سنگین بخورید 

منم خوراکم کشک وشیر بود دخترم سبزه اس مامانم میگه از بس لبنیات خوردمه

وای نه منکه شیرم اصلا نمیتونم بخورم هنوز که هنوز بعد خوردن شیر تهوع میگیرم

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
خدایی شام هم می‌خورین بعد افطار یا تو افطار اونم برنج؟؟؟؟ سحر چیکار. میکنید اونوقت گرسنه می‌شین؟؟؟ ...

منکه روزه نیستمم گاهی با خواهرم بیدارم اون میخواد سحری بخوره منم میخورم بشدتتت هم گشنمه اون ساعت 😄😄😄 خیلی ام میچسبه 😁

شنبه  سوپ گذاشتم با قیمه داشتم میمردم از دل درد نمیدونم چرا؟

غذای سنگین نخور 

همون یه چیز ساده بخور معده خالیه یه دفعه پر شه دل درد میشی

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792