2777
2789
عنوان

پول جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 46 پست

یه کاغذم بنویسید که همیشه باشه که شما پول جهازتو دادی برا خونه خریدن

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دختر عمه ی منم همین کارو کرد متولد۶۹بود.یک جهاز خیییلی کارفرما برد.بقیه ی پول جهازشو با شوهرش خونه خریدن نصفشو به نامش کرد همسرش خییلی راضی بودن.الان هه چی خریییدن خودشون واسه خونشون

نمیدونم چرا ما تیریها ادما انقدر سخت به دلمون میشینن..اما ما به دل همه میشینیم!!!زاده ی اولین ماه گرمترین فصل سال که باشی خاص و اس بودن همیشه تو وجودته😎♥️ 🙃( کاربر قدیمی ام.نبودم تازه اومدم)🙃🙃

بهترین کاره بنظرمن. بعدشم کم کم وسایلت بادقت میخری هرچی دوست داری ولازمته اول اولویت بندی کن اونایی ک واجب تره همینجورادامه بده تاانشا.. همه روبخرین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اگه شوهرتو میشناسی و واقعا به نامت میزنه این کارو بکن چون جهیزیه فقط واسه چشم مردمه،خونه نداشته باشی واقعا نمی ارزه، خونه بخرید و کم کم هم وسایل ضروری، همون پولی که ماهانه باید اجاره بدین باهاش لوازم ضروری رو بخرین. 

اما اگه شک داری شوهرت بزنه زیرش و مثلا بعد بگه پول تو کمتر بود پس نمیزنم به نامت نکن

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
عالیه عالی، ببین تیر تخته و این چیزا سقف بالاسر نمیشه، دختر عموی من پنج سال قبل این کارو کرد الان را ...

اره عزیزم خودمم همین فکرو میکنم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترییییین اتفاق زندگیم افتاد          عاچقتم خدا❤
خو کار اشتباهیه  مگه خواهر برادراش گناه کردن که جهیزیه بیفته گردنشون ،،،،،مگه پدر مادر گناه کر ...

اشتباه یا درست خودشون خواستن عزیزم درتوانشون بود گناه چیه اونا میخواستن کادو بدن دیگه

یکی تی وی رو خرید یکی یخچال یکی ماشین ...

به پیشنهاد خودشون گفتن پول بابارو  بده شوهرت باهم خونه بخرید

ما جهازتو میدیم تکمیل تکمیل هم دادن بهش

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
اگه شوهرتو میشناسی و واقعا به نامت میزنه این کارو بکن چون جهیزیه فقط واسه چشم مردمه،خونه نداشته باشی ...

نه اینجوری نیست شوهرم خیلی خوبه

همین الانم ماشینشو زده به نام من 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترییییین اتفاق زندگیم افتاد          عاچقتم خدا❤