2777
2789
عنوان

هیجان میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 69 پست

من موقع مجردیم همش میگفتم خیلی دوس دارم دوس پسرم ازدواج کنه ببینم چه حسی داره،قصدمونم ازدواج بود بابام نذاشت و اون رفت ازدواج کرد و نمیخوام بگم چه حسی بود،نکن اینکارو.

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خدایی نکرده با چشمت خیانت دیدی نشستی روبه قبله از شدت حرص تک تک موهای بدنتو کندی میگم بهت چه لذ ...

اره پشمات میریزه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
اره😐❤

واقعا  ماشالله اصلا نمیخوره 16سالت باشه

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
@مهـــتایـــے            

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
واقعا  ماشالله اصلا نمیخوره 16سالت باشه

اره خب تعریف از خود نباشه اخلاقمم ب ۲۰ ب بالا میخورع😀😀

این تاپیکم صرفا جهت شوخی بود🤦‍♀️

خدایا شوهر و مامانمو برام نگه دار❤
حالا ک دارم فک میکنم میبینم گ.ه خوردم همچین ارزویی کردم😐🤦‍♀️😂

کجاشو دیدی😐ممکنه موهای زائدتم از جا بکنی😂

نگین که شمام وختی بچه بودین دلتون میخواس از اون نونا که هایدی میخوره بخورین!
بيدارى😂😂😂😂😂😂😂

آره خیلی وقته بیدارم  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️