2777
2789
اره دیگه هم شرعا هم قانونا پای پسره نهایتا خانواده ها در حد توان کمک کنن ولی رسم غلطیه ک جا افتاده

من که خیلی شرمنده خانوادم هستم بعد از عروسی خیلی زود حامله شدم و از قسط جهاز تموم نشده افتادن به خرج سیسمونی! حداقل شوهرم یا خانوادش یه تعارف هم نکردن ک شما تازه جهاز دادید خرجتون بالا بود سیسمونی نخرید

عزیزم بچه رو از خونه بابات ک نیاوردی 😐 بگو شوهرت بده

والا هی میگم چون از بس همه کارا رو خانوادم کردن میترسم دومی رو هم باز بابام بخره دیگه اینا خیلی پر رو بشن هی دارم به مامانم میگم هیچی نمیخریدا ایندفعه بذارید خودش بخره بفهمه بچه خرج داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا هی میگم چون از بس همه کارا رو خانوادم کردن میترسم دومی رو هم باز بابام بخره دیگه اینا خیلی پر ر ...

والاااااااا ول کن بابا مگه چقد جون دارن 

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 
خب خرج و مخارج عروسی هم کلا با داماده دیگه...اجاره یا خرید خونه هم داماد....داماد از جهیزیه هم معمول ...

آخه خرج عروسی رو هم اینجا نصف نصف میدن جهاز رو هم کامل میدیم فقط تلویزیون و لوستر و پرده با پسره😅

والاااااااا ول کن بابا مگه چقد جون دارن 

مامانم میگه برای نوم میخرم تو کارت نباشه میگم بابا اینا نمیفهمن فکر میکنن وظیفتونه چون ما تبریزیم اونا تهرانی هستن تبریزیا واقعا شور وظیفه شناسی رو درمیارن اونا هم شور بی خیالی رو درآوردن

والا منم از الان به شوهرم میگم به فکر خرید سیسمونی باشه دیگه بچه اولو بابام اینا دادن بچه دوم یا با ...

نه دیگه باید خودتون بخرین البته چون اولی همه چی تکمیله سیسمونیش

سردومی فقط خرده ریز و لباسه 

❤دخترم زندگی منه❤
با بچه اوله هر چی سالم نگه داشته میده بعدی بقیه رو هم شوهرت بخره بفهمه فقط مسئول بچه دنیا آوردن نیست ...

جنسیت بچم فردا معلوم میشه شوهرم که از خداشه دختر باشه کمتر خرج بیفته😅

اولش میخواستم واقعا تو فشار بذارمشون تا بفهمن خانوادم چی کشیدن ولی واقعا آدم دلش نمیاد

بیا اینو جا بنداز. اگه تونستی

من و شوهرم که مال بچه اولمونو خودمون خریدیم ، هر چی هم پدر و مادرم اصرار کردن باهاشون نرفتم خرید

اما بعدش از اینکه یه عده انسان عقب افتاده راجع به خانوادم حرفا بدی زدن که خسیسن و اینجور حرفا، خیلی ناراحت شدم واسه خانوادم با وجود اینکه اونام واسش با سلیقه خودشون کلی چیز خریدن

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
کاشت میکند فقط

😂😂😂😂😂

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....