2789
عنوان

وقتی با همسراتون دعواتون میشه 😑😂چیکارمیکنین ک اروم شین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 38 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😂😂من اگ همچین کاری کنم زودی میفهمه و بیشتر عصبی میشه 😂😩

دیگه باید زرنگ باشی، من چندین سال تمرین کردم تا به این مرحله رسیدم خواهر   

از شوخی گذشته این راه حلی بود که یک روانشناس خوب بهم پیشنهاد داد، گفت به جای داد و فریاد و قهر و فحاشی وکتک کاری میتونی کاری کنی که حسابی تخلیه بشی و به کسی هم آسیب نرسه 

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

من عقدم پشت هم پی ام میدم بد و بیراه میگم اون اف میشه کع نخونه فردا پامیشه یه خوراکی که من دوس دارم میخره میاد خونمون بعد اشتی میکنیم بعد من یواشکی پیامایی ک بهش دادمووو پاک میکنم از گوشیش

اره خیلی خوبه  ولی من نمیتونم سر وسیلها در میارم😂😩

یه راه دیگه پیدا کن که آروم بشی 

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

کوسن مبل و بهش پرتاب میکنم. با یه چیز نرم بهش پرت میکنم ولی جوری که بهش نخوره یا بخوره تو پاش. همزمان یه جیغ میزنم. بعد میرم تو اتاق قهر گریه میکنم تا اون بیاد نازمو بکشه آشتی کنم😐

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

کلی گازش میگیرم جیغ میزنم سرش ولی سر آخر میبینم داره بهم میخنده فقد😂😂😂

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز