2777
2789
عنوان

بیش فعالی

| مشاهده متن کامل بحث + 4441 بازدید | 27 پست
انشالله طوریش نمیشه شما زود متوجه شدی من بعد از آمادگی فهمیدم و دوران آمادگیش سخت گذشت .الان هفتم می ...

ممنونم عزیزم خدا نگهش داره براتون دارو چی خورده؟کاردرمانی هم بردین؟

کاربر قدیمی ام 😊
ببخشید ممکنه چندتا از علائم  ش رو بگی پسر من اصلا گوش نمیده وقتی چیزی رو واسش توضیح میدم فقط می ...

خب دقیقا پسر منم همینه ببین مثلا نمیتونه تمرکز کنه و بشینه رنگ آمیزی کنه یا پازل بچینه یا خمیر بازی.کلا کار خودشو میکنه 

کاربر قدیمی ام 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم عزیزم خدا نگهش داره براتون دارو چی خورده؟کاردرمانی هم بردین؟

ریتالین میخوره نه کار درمانی نبردم الان میخوام برای قطع کردن دارو ببرمدپیش روانپزشک انشالله بعد کرونا.البته روانپزشک خوبم پیدا نکردم فعلا

خب دقیقا پسر منم همینه ببین مثلا نمیتونه تمرکز کنه و بشینه رنگ آمیزی کنه یا پازل بچینه یا خمیر بازی. ...

😕 توی مهد هم مربی ش میگه از ی صفحه شاید یک سوم رو رنگ بزنه بقیه ش رو میگه خسته شدم یا حوصله ندارم میره سراغ ماشین بازیش😧. خودم تو خونه دلزده شدم از کار کردن باهاش بس ک بی میل و بی توجه هست ب آموزش

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ریتالین میخوره نه کار درمانی نبردم الان میخوام برای قطع کردن دارو ببرمدپیش روانپزشک انشالله بعد کرون ...

ممنونم خداروشکر که خوب شده برای ما هم دعا کن لطفا😙

کاربر قدیمی ام 😊
😕 توی مهد هم مربی ش میگه از ی صفحه شاید یک سوم رو رنگ بزنه بقیه ش رو میگه خسته شدم یا حوصله ندارم م ...

بازم مراقب باشین ازش کار بکشین تلوزیون و تبلت  کم کنین بازم این اختلال بیشتر تو سنین پیش دبستان و کلاس اول مشخص میشه همین که به فکرین خوبه انشاله که مشکل نداره

کاربر قدیمی ام 😊
بازم مراقب باشین ازش کار بکشین تلوزیون و تبلت  کم کنین بازم این اختلال بیشتر تو سنین پیش دبستان ...

مرسی عزیزم از راهنماییت😙😙 انشالله پسر گلت موفق باشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مرسی خانمی اخ دکتر دختر من یهم گفت بذار تی وی ببینه حرف زدنش کامل بشه و یادبگیره بعد ۱۶ ماهگی خیلی تی وی میبینه البته تغییری هم در حرف زدنش انجام نشده من یه دکتر گفتم گفتم ممکن مشکلات دیگه ای ایجاد کنه قبول نکرد

مرسی خانمی اخ دکتر دختر من یهم گفت بذار تی وی ببینه حرف زدنش کامل بشه و یادبگیره بعد ۱۶ ماهگی خیلی ت ...

عجیبه اخه من هر جا دکتر بردم اول گفته تی وی خاموش کن حتی گفتار درمانش

کاربر قدیمی ام 😊
عجیبه اخه من هر جا دکتر بردم اول گفته تی وی خاموش کن حتی گفتار درمانش

چه جالب باشه مرسی عزیزم از راهنماییت شهر ما دکتر درس و حسابیم نداره پس منم نمیذارم ببینه دیگه البته دو سالش نشده 

پس دوری کرج ی دکتری میشناسم فن این مشکلات بدون قرص دارو از انگلیس میاد البته من برای مشکل دیگه پیشش ...

سلام میدونم خیلی وقته ازین تاپیک میگذره.میشه اسم دکتری که میشناسین روبگین.پسرم بیش فعاله داروهم مصرف میکنه ولی فایده نداره خیلی خسته شدم