سلام دوستان من الان یه هفتس لکه بینی دارم.هر بلائی که فکرشو بکنین سر خودم آوردم تا کامل پریود شم.ی عالمه زعفران دم کردم خوردم ،پیاز و جوشوندم آب پیاز و خوردم،دارچین دم کردم خوردم ولی پریود نمیشم ک نمیشم فقط لک میبینم.چیکار کنم ک پریود بشم خیلی کلافم
من هفته پیش قبل از پریود لکه بینی و حتی ترشح خون داشتم در حد پد بعدش یه دفعه لکه بینی ام قطع شد باید 28دی که جمعه بود پریود میشدم اما انگار نه انگار و ترشخاتم سفید شده علتش چی میتونه باشه
دوستان توروخدا بمنم جواب بدین رابطه سطحی داشتم .ی هفته مونده ب موعدم لک بینی دارم از دل دردم جونم درمیاد ..بی بی چک ام زدم منفیه ...ینی باردارم ؟؟چند روز بعد دوباره چک کنم ؟؟؟عقد نکردم 😭
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
سلام عزیرم... ممم همین مشکل رو دارم... شما باردار بودید؟
ن خداروشکر باردار نبودم ...قرص تیروئید خوردم .هورمونام بهم ریخته بود ..پریودم نامنظم شده
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
نخود رو خیس بده یه شب بمونه بعدنخود رو اب پز کن اب نخود رو به اندازه یک لیوان یا نصفه بخور لکه بینی رو از بین میبره چند نفر جواب گرفتند اگر مشکلت برطرف شد برای مشکل منم دعا کن.