2777
2789
میخوای توی گروه چله ایت الله حق شناس عضو بشی؟ اونجوری لازم نیس چهل روز تو بخونی تقسیم میشه

چجوریه؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حاجت روا بشی ان شاالله.  منم حاجت دارم . شفا میخام

الهی ب زودی شفا بده خدا 💔

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

حاجتمو که نمیده داره چیزی ک دارمم ازم میگیره :) چقدر هرشب دلم مرگ میخواد...

ایشالا یهویی بده بهترینشو بده غافلگیر شی

مثلا چهار نفر میشیم..نفری ده روز سهممونه ک بخونیم ب نیابت از خودمون و اون سه نفر.... دوستم از سید ...

یعنی چهار بار چله میگیری هربار ب نیت یکی ک کلا میشه ۱۶۰ روز 

و توی هر چله اول یکی ده بار میخونه بعد یکی دیگه تا بیست روز اینجوری؟

یعنی هرکی تو هر چله فقط ده روز میخونه؟و کلا چهار تا چله میگیریم

یعنی چهار بار چله میگیری هربار ب نیت یکی ک کلا میشه ۱۶۰ روز  و توی هر چله اول یکی ده بار میخون ...

یه چله کلا هست

توی چهل روز چهار نفر .. هرکدوم توی ده روزی ک نوبتشونه اعمالو بجا میاره و ب نیابت بچها و خودش میخونه

یه چله کلا هست توی چهل روز چهار نفر .. هرکدوم توی ده روزی ک نوبتشونه اعمالو بجا میاره و ب نیابت بچه ...

فقط یکبار میخونه؟

یک چله هست در کل و توی چهل روز فقط ده روز میخونه

گرعتم گرفتم😂😂😂

منظورم این بود ک تو هرروزی ک میخونخ تو اون روز،یکبار میخونه یا چهار بار 

بعد رمضان هستم

یک چله هست در کل و توی چهل روز فقط ده روز میخونه

کسی اینجوری حاجت گرفته؟

😅😅 یبار میخونه در روز عزیزم فکر کنم همین هفته شروع بشه

خب امکانش هست ک من نفر اخری باشم؟