2777
2789

دوست عزیز

احتمالا روشی ک روانشناست داره کار میکنه سی بی تی یا شاخه های اونه که به مراجع تکلیف میدن

اگه حوصله انجام تکلیفا فعلا نداری برو روانشناسی ک روشش فرق داشته باشه

ولی میدونی اگه تکالیفا انجام بدی چه کمک بزرگی ب خودت میکنی

و اینکه کی تشخیص قطعی داده که اختلال شخصیت داری؟

خودت یا روانشناس؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز احتمالا روشی ک روانشناست داره کار میکنه سی بی تی یا شاخه های اونه که به مراجع تکلیف میدن ...

خودم استاد بلامنازع روانشناسیم

ا نوجوونیم بدنبالش بودم ذاتا شناخت روانشناختیم بالاس

هم اون بم گف مشکل داری هم خودم فمیدم

ولی با اینکه شناختم بالاس، تو زمینه ازدواج و ا اینجور مسائل ی مقدار کم میارم

خودم استاد بلامنازع روانشناسیم ا نوجوونیم بدنبالش بودم ذاتا شناخت روانشناختیم بالاس هم اون بم گف م ...

درسته خودت اطلاع داری ولی برا تشخیص اختلال شخصیت خیلی باید دقیق بود چون اختلال سنگینیه

شایدم چون خیلی به روانشناسی علاقه داشتی الان ی سندرمی گرفتی ب نام سندرم بچه های پزشکی

ک اولش ک دارم مریضیای بدنا میخونن فکر میکنن همشونا دارن دقیقا مثل روانشناسی بعد ک علم ادم خیلی میاد بالا از اون مرحله میگذره

خلاصه میخوام بگم عزیز رو خودت اختلال نذار اگه کسی تشخیص نداده و برای احساسات حتما پیگیری کن و اینکه اگه از اون روانشناسی ک الان داری میری نتیجه نگرفتی عوضس کن هر روانشناسی تو ی زمینه حرفه ای هست

ب عنوان ی روانشناس راهنماییتون کردم

من تنها روشی که دیدم ادما حالشون خوب میشه اینه که به کاری که خیلی دوس دارن بپردازن میتدنه شغل باشه میتونه ورزش یا یه هنر باشه

هدفمند که باشی روحت اروم میشه اعتماد به نفست بالا میره

یه مدت سختی برای هر آسونی لازمه اگه پیش روانشناس میری هرکار میگه انجام بده اعتماد کن سختی داره ولی بعدش حالت خوبه برای همیشه

از فضای مجازی هرچی دورتر باشی بهتره به کارای فیزیکی بیشتر اهمیت بده سعی کن هدفهاتو به انجام برسونی

منم دعا کردم برات تو هم دعا کن برام

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
من تنها روشی که دیدم ادما حالشون خوب میشه اینه که به کاری که خیلی دوس دارن بپردازن میتدنه شغل باشه م ...

از جمله آخرتون ممنون

امیدوارم که مشکلتون حل شه