2789

به غیر از نخوردن و نیاشامیدن بین اذان صبح و اذان مغرب؛ چه نشانی از روزه داری دارید؟ .....

چه رفتار های پسندیده و اخلاقی رو تو ماه رمضان بیشتر بهش می پردازید ؟ 

چه پرهیز و مراقبت هایی نسبت به ایام معمول سال برای خود دارید ؟ و...

و خلاصه روزه داری چه تاثیر رفتاری روی شما داره ؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تروخدامسواک بزنید

شماروزه گرفتی بچه رودعوانکن بدخلقی نکن 

به مردم اخم نکن 

دروغ نگوپشت تلفن 

جنس کم وزن وگرون نفروش به مردم 

خانمهایی که شوهرشون املاکی دارن خواهش میکنم بهشون بگو دل مستاجرونلرزونن طرف اونی که نداره باشن 

هعی...؛

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست

سعی میکنم عیبت و دروغ نگم

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

دروغ نمیگم حتی مصلحتی یه بارم بخاطرش نمره میانترممو از دست دادم چون نمیتونستم مصلحتی ب استاد دروغ بگم 

غیبت صفررر حالت عادی رعایت میکنم اما روزه صفر 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام...

قطعا کسی که با یک باور قلبی روزه بگیره، این عبادتو صرف یک نخوردن و نیاشامیدن نمیدونه، روزه دار واقعی سعی میکنه تو این تایم، خودشو بیشتر نزدیک به خدا بدونه لذا مراقب تره، مراقب حرف زدناش، نگاه‌هاش، شنیدنیهاش و... که اگه غیر این باشه اون روزه میشه یک عبادت پوشالی و تهی از مغز... 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر... 

بنام خدا هیچی😂😂

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

تمام تلاشم رو کردم که با شوهر وبچه هام مهربون باشم

خودمم شیر میدم خیلی سخته با بچه ی کوچیک...

ولی دوتا نمره ی منفی گرفتم 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

✅ روزه، عبادتى است میان بنده و آفریدگارش و کسى غیر از او بر آن آگاه نمى‏گردد و همچنین کسى غیر از او بدان پاداش نمى‏دهد.

الصّوم عبادةٌ بین العبد و خالقه، لایطّلع علیها غیره، و کذلک لایجازى عنها غیره.

«نهج البلاغه، ج 20، ص 259»

👈   وقتی مولا علی (ع)  روزه را عبادتی خالصانه بین بنده و خدا می‌دانند، یعنی وقتی روزه هستیم لازم نیست کسی بفهمد! ضرورتی ندارد کسی بداند! رفتار ما، حرکات ما، برخورد ما نباید نشان‌دهنده روزه شدن ما باشد.

روزه‌دار نباید از دیگران توقع صبوری بیشتر داشته باشد، توقع کم کردن کار داشته باشد، توقع مدارا در انجام وظایف داشته باشد،

اصلا نباید توقع داشته باشد! چرا؟

چون مولا (ع) می‌فرماید که پاداش روزه فقط به عهده خدا است، فقط خدا!

⭕️➕ این بار :

نیت کنیم روزه خالصانه بگیریم! روزه‌ای از جنس روزه‌های علی (ع)

🔅چهل گام با علی_علیه_السلام

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز