2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اونجارو ندیدم بخورن شیردونو دیدم فک کردم همونه

نه اون نیست اینی که اسی میگه فکر کنم خیلی چربم باشه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

بیضه گوسفند کباب شدش وای😊😊به به من میخوام اما چند سالس هست که نخوردم.همیشه بابام گوسفند میکشت  یواشکی اونجاشو برا من قایم میکرد .

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
حرامه که😐

ههههه اون جای دیگه س ک حرامه و و واسه گوسفند نره 😅😅😅

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
کسی می دونه از کجا میشه تهیه کرد خیلی برای بزرگ شدن سینه خوبه

سلام عزیز من امشب کباب کردیم همراه با چنجه خوردیم دوست شوهرم گوسفند سرمیبره بهش گفتیم برامون آوارد

من شنیدم اون پستان گاو برای رشد سینه خوبه شما مطمعنی پستان گوسفند؟

منظور اسی ممه اس اره خیلی خوشمزه اس مزه خاصی داره و خیلی مقویهاون شیردون ن ک با سیرابه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد