2777
2789
من رزمی کارم مگه رزمی کارا میگیرن؟؟ 😓😓😓😓

نه من نگفتم میگیرن لطفا تاپیکی ک ریپلایو کردم بخون،من جواب این خانومو ‌دادم عزیزم.

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من اگ تعارف جواب نده درخونه رو قفل ميكنه نميذارن برن😂😂بدتر از شوهرتو شوهرمنه،بهش بگو بابا معذ ...

چرا اینجورین واقعا😂😂😂😭😭😭😭بعد همش انتظار داره بخندم واقعا کمر درد گرفتم دیگه😂😂😂😭😭😭

حالا كي هست مهمونت

مامانمو نا پدریم من این مردو نگاه میکنم از زندگی کردن بیزار میشم همش یاد بچگیم میفتم که گند زد توش از یه طرفم رو شوهرم خیلی تاثیر بدی میزاره

مامانمو نا پدریم من این مردو نگاه میکنم از زندگی کردن بیزار میشم همش یاد بچگیم میفتم که گند زد توش ا ...

فك كردم فاميل شويتع 

خيلي قاطع باشوهرت صحبت كن اگ گفت نميتونم تعارف نكنم بگو بتوچه اصن دوست ندارم ب مامانم اينا تعارف كني 

ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام

فك كردم فاميل شويتع  خيلي قاطع باشوهرت صحبت كن اگ گفت نميتونم تعارف نكنم بگو بتوچه اصن دوست ند ...

همه اینارو میگم تهش دعوامون میشه اون که جای من نیست بهش خوش میگذره

همه اینارو میگم تهش دعوامون میشه اون که جای من نیست بهش خوش میگذره

معمولا اخر دعوا بايد بگه اصن ب من چ ولي شويت خيلييي ب نا پدريت علاقه داره انگار

ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام

معمولا اخر دعوا بايد بگه اصن ب من چ ولي شويت خيلييي ب نا پدريت علاقه داره انگار

اره ناپدریم آدم درستی نیست از قصد اذیتم میکنه یه جوری رفتار کرده شوهرم فکر کرده فرشتس

عزیزم دیگه مادرته صبور باش ب جنبه ی خوبش فکر کن خوش باش 

خدای نکرده ی روز حسرت میشه اینا

خدا جونم اگه میشد ب جز برکت  حرکتم از خودت میشد ممنونت میشدم🙂😓........................................                             متعهدم‌ به‌ دوست‌ داشتن تو تا ابد♡...