pechii مدیر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 عنوان خیلی حالم بده | مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 52 پست شوهرم بخاطر کوچکترین چیزی قهر میکنه تا یک ماه بخدا نمیدونم چیکارس کنم گوشی هم بر نمیداره وقتی قهر میکنه همه میفهمن دیگه خسته شدم تورو خدا کمکم کنید اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂 1399/02/08 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 خب دلیلش یا اینه که زیادی دورش میگردی لوس شده یا اینکه زیادی حرف میزنی کم حوصله وخسته شده دیگه.... امشبم زنگ زدم گوشی بر نداشت چیکار کنم زاهنماییم کناره خیلی لوسه اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 خب عادتش دادی دیگه تاماااااام خب چیکار کنم اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
ماه123 عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 7918 نمیاد اول خودت برو و مشکلت رو بگو و بگو که نمیاد یه سری راهکار به خودت میدن حداقل بعدشم به نظرم یه بار باهاش جدی صحبت کن و بگو که از رفتارش زده میشی خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 شوهر منم زود قهر میکنه از خونه میره باید التماسش کنم تا بیاد تو چیکار میکنی درستش کردی؟ اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
ماه123 عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 7918 امشبم زنگ زدم گوشی بر نداشت چیکار کنم زاهنماییم کن اره خیلی لوسه زنگنزن بهش توام بی تفاوت شو و در اولین فرصت برو مشاورهبذار بدونه که همیشه قرار نیس پیش قدم شی خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
خونگرم عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 800 امشبم زنگ زدم گوشی بر نداشت چیکار کنم زاهنماییم کن اره خیلی لوسه حتما یه چیزی رو اینقدر پیشش تکرار کردی سر یه موضوعی چیزی ایشون خسته شده ..حالا خدا وکیلی بگو چیکار کردی البته خواهرانه میگم ناراحت نشی عزیزم؟
sna عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 676 تو چیکار میکنی درستش کردی؟ نه درست نشده دیگه براش عادت شده خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
شهابه عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 5647 خب چیکار کنم چندوقته ازدواج کردی ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 اول خودت برو و مشکلت رو بگو و بگو که نمیاد یه سری راهکار به خودت میدن حداقل بعدشم به ن ... مشاور تلفنی جن بار بوده بهم گفت طلاق بگیرهر وقت میگم اصلا از این رفتارت خوشم نمیاد تو قهر میگه مهم نی ولی وقتی اشتی میکنیم میگه من دوسدارم باهات اشتی کنم ولی ضدم نمیزاره اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 چندوقته ازدواج کردی دوساله عقدم اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
خونگرم عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 800 مشاور تلفنی جن بار بوده بهم گفت طلاق بگیر هر وقت میگم اصلا از این رفتارت خوشم نمیاد تو قهر میگه مهم ... یعنی چی ضدم نمیزاره
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 حتما یه چیزی رو اینقدر پیشش تکرار کردی سر یه موضوعی چیزی ایشون خسته شده ..حالا خدا وکیلی بگو چیکار ک ... یکم صبر کن یوم طولانیه برات تایپ میکنم خب اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 یعنی چی ضدم نمیزاره یعنی اینکه اخلاقشه خیلی یه دندست اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
خونگرم عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 800 یعنی اینکه اخلاقشه خیلی یه دندست بچه چندمه چند تا بچه ان شما چند تا بچه این؟