2777
2789
عنوان

تکلیف چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 42 پست
به نظرم نگیرند بهتره تا ۱۸ ماه دیگه معلوم نیست چی بشه!!! والله تکلیف مهر ماه که مدرسه باز میشه معلوم ...

گفتن امتحانا حضوریه حتما با حفظ فاصله!! ولی برا عروسی چ راهی هس؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر عمه و پسر عموی همسرم الان ۶ سال نامزد هستن

تقریبا چند ماه بعد از ما نامزد کردن

تا الان بیشتر از ۱۰ بار تدارک تالار عروسی دیدن ولی یکی از فامیلای نزدیک فوت کرده بهم خورده

اسفند هم تالار دیده بودن و جهیزیه برده بودن که کرونا اومد

دیگه رفتن خونه خودشون

پدرشوهرش گفته یه جشن گردن من هست که براتون میگیرم فعلا برید خونه خودتون تا بعد از کرونا

نباید گرفت. حداقل این مشخصه. از نظر وجدانی و اخلاقی. مگه این که هیچ ارزشی برای جون پدر و مادر و اطرافیانشون قائل نباشن.

الان اگه جشن بگین فقط با نفرین خیلیا که خبر این جشن رو می شنون زندگیشونو شروع می کنن. و حتی اگه احتمالش کم باشه، تو همون مجلس یه نفر مبتلا باشه...بقیه هم به آتیش اون بسوزن...واقعا قابل جبران نیست.

اگه بخوان می تونن همینجوری برن سر خونه و زندگی و مثلا بعدها سالگرد ازدواج بگیرن. به همون مفصلی. بقیه هم چون مجلس عروسی اینا رو ندیدن استقبال می کنن.

اگه اصرار دارن هم باید صبر کنن. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
نباید گرفت. حداقل این مشخصه. از نظر وجدانی و اخلاقی. مگه این که هیچ ارزشی برای جون پدر و مادر و اطرا ...

میدونم عزیزم ولی عقد طولانی هم مشکلات خودشو داره باور کن😣

من جلسه میخام آخه بعدا حسرتش رو دلم نمونه!

خب میتونید بعدش بگیرید تو این اوضاع کرونا این چیز عجیبی نیس خیلی ها این تصمیم رو گرفتن

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
گفتن امتحانا حضوریه حتما با حفظ فاصله!! ولی برا عروسی چ راهی هس؟

میدونی من عروسی دوست نداشتم اصلا  ولی پدرشوهرم برا آبروی خودشون مفصل گرفتند منم گفتم نمیخوام پول شوهرم بدا عروسی ب ه میخوام خودم برم سفر عشق و حال بهشون برخورد گفتن میخوای با ابروی ما بازی کنی عروسی هم اصلا اصلا بهم خ ش نگذشت باز شما هر مدل دوست داری ،من شوهرم زیر بار قرض رفت پدرشوهرمم یک قرون کمک نکرد 

خب میتونید بعدش بگیرید تو این اوضاع کرونا این چیز عجیبی نیس خیلی ها این تصمیم رو گرفتن

آخه ما از قبل هم تو عقد بودیم الانم اگ ۱۸ماه طول بکشه ک دیگ مشکلات عدیده دیگ پیش میاد دیر بچه دار شدن گرون شدن جهاز نمیدونم دعواهای خانوادگی بخاد پیش بیاد و.‌.. خیلی بد میشه