2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 26 پست

بهت تبریک میگم بابت این تصمیمت و ان شاالله بتونی ثابت قدم باشی.

منم چندسالی میشه که مرتب نماز میخونم قبلا نمیخوندم یا گاهی میخوندم.برای من یه مشکل روحی بزرگ به وجود اومد که دیگه به معنای واقعی فهمیدم هیچ پناهی به جز خدا ندارم و شروع کردم نماز بخونم و دعا و قرآن.ادم غیر مذهبی نبودم قبلش ولی خب راستش حال نماز خوندن نداشتم چون بهش نرسیده بودم!

الانم نماز صبحام متاسفانه قضا میشه...برام دعا کن...

قبلا قران هم چند ماه یکبار شاید میرفتم سراغش اما الان روزی ۳ صفحه میخونم.

البته خدا کمک کنه نلغزم...چون به به ما ادما اعتباری نیس

بسم الله الرحمن الرحیم
واقعااااا من تازہ به اين نتیجه رسیدم واقعا بهترين حس دنیاس

میدونی ادم انگار دوس داره به همه کمک کنه انگار تمام تلاششو میکنه نه خدا نه بنده خدا رو ناراحت کنه..از چیزی ناراحت نمیشه صبرش زیاد میشه...التماس دعا⚘

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی تصمیم باحالی گرفتی  نماز خوندن رو شروع کن و فقط تصمیم بگیر که تو نماز در برابر خدا ادب دا ...

من اين چند سالی که نماز نمی خوندمم واقعا عاشق خدا بودم ھر روز کلی شکرش می کردم و ذکر می گفتم ولی الان یه هفتس انگار یه جوریم حس می کنم به يه آرامش ماورایی نیاز دارم که فقط پیش خداس 

بهت تبریک میگم بابت این تصمیمت و ان شاالله بتونی ثابت قدم باشی. منم چندسالی میشه که مرتب نماز میخون ...

منم ھمیشه سرہ این که می گفتم حال ندارم نمی خوندم ولی الان انگار خودہ خدا دارہ دعوتم می کنه 

دیدی یه جا دعوتت می کنن كه اصلا نمی تونی نه بیاری؟دقیقا حالم ھمون جوریه انگار خدا دارہ دعوتم می کنه و این دعوت انقدر پر از عشقه كه اگه بخوامم نمی تونم نه بگم 

آرہ دقیقا ھمین جوریه😌🧡

❤❤

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷
این ویسا رو از کجا پیدا کنم من از نظر روحی داغونم

فکر کنم اشتباه ریپلای کردید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن