2777
2789
عنوان

همسرمم

221 بازدید | 19 پست

سلام خانوما.. بابام بهم پول واسه جهیزیم. شوهرم گیره یجایی میگه ۱ تومن بهم بده حقوقمو ک گرفتم بهت میدم. بنظرتون چیکار کنم؟چند بار بابام بهش ۱ تا۲ تومن داده خودشم خواسته پس بده ولی بابام نگرفته.نمیدونم چیکار کنم بهش بدم یان میگ ب بابات اینا هم نگو خجالت میکشم

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

بده همسر بودن واسه همینروزاس

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودش نباید میگفتی بابات پول داده واسه خرید میرفتی یواشکی جهازتو میخریدی

دقیقا.... بنظرم داره عادت میکنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چ جور مردیه ک از تو طلب میکنه خودش سر کار نمیره مگه ببین اگه میخواد برا خونه ک درست میکنه یا کاری داره بهش بده اگر نه برا الکی میخواد نه

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

بابات خیلی اشتباه میکنه نمیگیره هاااا. تو هم اگر دادی پس بگیر حتتتما. این بده بستونا مال دوره نامزدی و عقد نیست. البته خود من خیییلی کمک نامزدم کردم که هنوز پس نداده، چون نتونسته ولی مطمئنم تو مرام و اخلاقش این هست که پس بده و مدیون نباشه. بسته به اخلاق شوهرت دارخ

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...