2777
2789
عنوان

سونوی بقایا ی سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 39 پست
واسه بیهوشی کامل باید ناشتا باشی،بخاطر همون بالا اوردی،اگه بی حسی از کمر بودی بالا نمی اوردی

ببین من دوبار کورتاژ شدم خب...( حقیقتش الان مثل ی ادمیم ک حافظه اشو از دست داده) فقط دفعه اول یادمه ک خانومه میگفت ی بیهوشی مختصره حالا چی کار سرم اوردن نمیدونم... دفعه دوم بیهوشیم طولانی تر بود... و اینکه دفعه اول با ماسک نبود دکتر بیهوشیم نیومد سرم... این دفعه هم دکتر بیهوشی اومد هم ماسک

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

ببین من دوبار کورتاژ شدم خب...( حقیقتش الان مثل ی ادمیم ک حافظه اشو از دست داده) فقط دفعه اول یادمه ...

عزیزم من این مشکلات رو نداشتم،به دکترت بگو

برای من یه چیزی تو سرمم تزریق کردن بیهوش شدم،یکساعت بعد به هوش اومدم و تا لحظه اخر یادم بود دکتر بهم چی میگفت تا بیهوش شدم

احتمالا به داروهای بیهوشی حساسیت داشتی عوارض داشتن برات

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حتی درد هم نداشتم

تا قبلش درد داشتم،بعد از کورتاژ نه درد داشتم نه خونریزی

دکتر برام مسکن نوشت یدونه هم استفاده نکردم

کورتاژ خیلیییی راحته،الان میگم کاش از اول قرص استفاده نمیکردم مستقیم میرفتم کورتاژ هم درد نمیکشیدم هم زود تموم میشد خلاص میشدم با اونهمه خونریزی ضعیف نمیشدم

من حتی درد هم نداشتم تا قبلش درد داشتم،بعد از کورتاژ نه درد داشتم نه خونریزی دکتر برام مسکن نوشت ی ...

منم میگفتم کورتاژ کورتاژ دکتر عصبی شد گفت تا دهانه رحمت باز نشده نمیتونم میمیری... 

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

منم میگفتم کورتاژ کورتاژ دکتر عصبی شد گفت تا دهانه رحمت باز نشده نمیتونم میمیری... 

برای من قبل دو ساعت قبل از عمل قرص گذاشتن دهانه رحم نرم بشه باز بشه

کورتاژ سخته؟؟؟؟؟عملی راحت تر از کورتاژ نیست بیهوش میشی و به هوش اومدی تموم میشه چندساعت بعدم مرخصی ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد

باران باش ببار و مپرس که کاسه های خالی از آن کیست

امروز رفتم متخصص زنان گفت چرا بیمارستان دفعه دوم سایتوتک بهت ندادن اگه اونومیدادن تا حالا دفع شده بود سونو رو فردا انجام میدم خیلی استرس دارم،،،برام دعاکنید ۴۲ روزه تو عذابم ،،،

باران باش ببار و مپرس که کاسه های خالی از آن کیست
امروز رفتم متخصص زنان گفت چرا بیمارستان دفعه دوم سایتوتک بهت ندادن اگه اونومیدادن تا حالا دفع شده بو ...

عزیزم انشاالله زودتر دفع میشه راحت میشی

فشار روحی سقط خیلیییی زیاده چه برسه به اینکه اینهمه هم طول بکشه واقعا حق داری