یکم بایددستت خیس باشه ولی من خیلی تمرین کردم تایادگرفتم
منم باید خیلی تمرین کنم، با یه بار استفاده ناامید شدم کلا
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط برای زیر بغلو صورتم که استفاده کردم نه زیاااد اولش تندی سر میشه خیلیم سفید شد زیر بغلم اما خاستم اونجامو بزنم یه ذره زدم نتونستم تحمل کنم خیلی قرمز شد رو به کبودی رفت دیگ نزدم😟
دِله من با دِله تو خوشه اوووو اِاِاِاِاِاِ اوووو اِاِاِاِاِاِ الناز هسدم👩
فقط برای زیر بغلو صورتم که استفاده کردم نه زیاااد اولش تندی سر میشه خیلیم سفید شد زیر بغلم اما خاستم ...
آها منم رو بیکینی میترسم بزنم😬یه سوال دیگه اندازه موها چقدر باید باشه تا راحت کنده بشه؟ ببخشید همش سوال میپرسم🙈
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
وایییی منکه با اپیلیدی امتحان کردم خیلی درد داره دیگه اصلا استفاده نمیکنم😭
وایییی منکه با اپیلیدی امتحان کردم خیلی درد داره دیگه اصلا استفاده نمیکنم😭
بار اول خیلی درد داره چون همه موهای بدن رشد کردن دیگه بار دوم بعضیا رشد کردن بعضیا نه .منم یه مدت استفاده کردم یبار ننداختم همه اومدن از دردش ترسیدم با ژلت انداختم😆
هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
آها منم رو بیکینی میترسم بزنم😬یه سوال دیگه اندازه موها چقدر باید باشه تا راحت کنده بشه ؟ ببخ ...
نه عزیزم خواهش میکنم من مجردم میزارم یکم پ ش مام بلند شه بعد راحت میگیرم 🤣اما پشت لبمو موها صورتمو همینکه یکم بلند شدن برمیدارم حالا یکم بزن کاغذ بزار روش برش دار ببین چ خوبه بعد بگم که یکی خریدم این سه ماه دارمش
دِله من با دِله تو خوشه اوووو اِاِاِاِاِاِ اوووو اِاِاِاِاِاِ الناز هسدم👩
بار اول خیلی درد داره چون همه موهای بدن رشد کردن دیگه بار دوم بعضیا رشد کردن بعضیا نه .منم یه مدت اس ...
خیلی دردش بده لهنتییی😂😂