2777
2789
عنوان

گواهینامه

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 27 پست
من اسطوزه بودم ۹ بار امتحان دادم شهرمو اون یکی ام تست بار اول چون من کارای عملی خیلی خنگم پارسالم دق ...

منم اسطوره هستم ولی هنوز قبول نشدم شهری بخاطر استرس بیشتر😂

کاربر اقا درخواست نده  با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز شهری قبول نشدم ولی کسی ک خودش ماشین داره یا شوهری پدری کسی یادش میده عالیه 

من شوهرم هرروز یادم میداد .شهری بار سوم قبول شدم الان۳ماهه گواهینامه گرفتم همه ماشینارو میرونم

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
من هنوز امتحان ندادم ولی اموزش عالی بود*وقتی کامل کتاب خوندی بعدش 41تست درایو بزن  سرچ کن میاد ...

اره تستاش عالیه دقیقا هم هموناتکرارمیشه😍

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
من شوهرم هرروز یادم میداد .شهری بار سوم قبول شدم الان۳ماهه گواهینامه گرفتم همه ماشینارو میرونم

اره دیگا کسی ک یکی یادش بده عالیه 

ن ایین نامه سخته نه شهری  من دوماه پیش گواهینامم اومد  سر ترسم دو سه سال دیررفتم  ا ...

مرسی از راهنمایت دوست خوبم😍

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترییییین اتفاق زندگیم افتاد          عاچقتم خدا❤
یه ۷ باری دادم 😁

من خیلی جلسه برداشتممممم باور کن همشم استرس بود ماشینم خریدم استرس تصادف داشتم با ماشین گرون قیما اخر سرم تصادفم کردمممم سعی کن استرس بندازی دور 

ولی رانندگی کرردن خیلی حال میده اعتماد ب نفس میده 

من ک بوسیدمش گزاشتمش کنار :( 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
من خیلی جلسه برداشتممممم باور کن همشم استرس بود ماشینم خریدم استرس تصادف داشتم با ماشین گرون قیما اخ ...

شاید بتونم ببوسمش کنار ولی گواهینامه نگیرم ابروم به فنا میره....میگن قرص پرانوله چیه از اون بخوری ..