2777
2789
عنوان

سوال زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 30 پست

عفونتت قارچیه

با دارو خوب میشه فقط

درمان خانگی اصلا جواب نمیده

یه سری قرص هست اسمشو یادم نیس واژینال میذاری همه اینا را میکنه میاره من استفاده کردم خوب شدم

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
کلوتریمازول.پماد داخلی. فلوکونازول کپسول. مترونیدازول.قرص 

ممنونم🌹

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=134187007]من همه رو امتحان کردم نتیجه نگرفتم فقط لاکتوفم ولاکتواژ عفونتم بطرف شد[/QUOTE]

شما عفونتت چطور بود؟؟

من نه خارش دارم نه سوزش 

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐
کلوترومازول و اپلیکاتورش رو بخر استفاده کن قرص مترونیدازول هم هر صبح دو تا هر شبم دو تا ...خودت و ش ...

🌹

عفونتت قارچیه با دارو خوب میشه فقط درمان خانگی اصلا جواب نمیده یه سری قرص هست اسمشو یادم نیس و ...

درسته

من براعفونتم قرص لاکتوفم میخورم پمادکلوتریمازول هم میزنم

عزیز من لاکتوفم دارم توی در یخچال گذاشتم 

میگم این الان عفونت دارم بخورم 

یا نه 

چون من شنیدم عفونت باشه اثر نداره این درسته ؟

میگن هر زمان بخوری خوبه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

عزیز من لاکتوفم دارم توی در یخچال گذاشتم  میگم این الان عفونت دارم بخورم  یا نه  چ ...

خیلی عطش میاره اگه روزه میگیری اذیتت میکنه پمادکلوتریمازول هم استفاده کن دوسه بارخیلی زوترجواب میدن کنارهم مصرف بشن

خیلی عطش میاره اگه روزه میگیری اذیتت میکنه پمادکلوتریمازول هم استفاده کن دوسه بارخیلی زوترجواب میدن ...

فدات پس روزی یه بار بخورم بسته ...

الان دو ماهه من خارش و سوزش دارم 

دعات میکنم عزیز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

فدات پس روزی یه بار بخورم بسته ... الان دو ماهه من خارش و سوزش دارم  دعات میکنم عزیز

هرروز دوتابخورعزیزم پمادواسه خارش آبه روآتیشه حتما استفاده کن ...چون دوماهه حتماعفونتت زیاده دوتاقرص بخورشباقبل خواب پمادروبزن 

بادل پاکت هم دعام کن

فدات پس روزی یه بار بخورم بسته ... الان دو ماهه من خارش و سوزش دارم  دعات میکنم عزیز

اگه متاهلی زودعفونتتودرمان کن چون رابطه باهمسرت باعث میشه خدانکرده رحمت زخم بشه که نمیزاره بارداربشی یاهم باعث سقط میشه سعی کن تادرمان بشی رابطه روکم کن دوستم رحمش زخم داشت تازه برداشته سخته

هرروز دوتابخورعزیزم پمادواسه خارش آبه روآتیشه حتما استفاده کن ...چون دوماهه حتماعفونتت زیاده دوتاقرص ...

فداتشم ممنون 

باور کن این قرص یه ساله توی یخچاله تاریخ داره ها ...ولی یکی توی سایت گفت موقع عفونت نخور اثر نداره ..منم طرفش نرفتم دیگه ...

بازم تشکر ...چشم محتاجیم به دعا