2777
2789
عنوان

یه چیزی یادم اومد خیلی عصبانی شدم 😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 29 پست

ببخشید ولی خندیدم 

باید میگفتی پس شما هم خردادی هستی🤣🤣🤣

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا اونم منظوری نداشت میخداست شوخی کنه سر به سرت بذاره

اصلا اهل شوخی نبود منم همش فک میکردم من کجام زر زرو هست؟؟

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️
دختر منم خردادیه خیلی بده بببببببدترین بچه ای که تو عمرتون دیدین...از بچه متنفر شدم..از  زن حام ...

تو رو خدا راست میگی؟

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
ازت خوشش نمیومده خواسته چیزی بت بگه بیشعور

چقدر دل به دل راه داره منم از اول ترم میخواستم سر به تنش نباشه😄

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️
زر زرو چیه  منم خردادیم خیلیم دلش بخواد😤

کسی که خیلی نق نق میکنه و حرف مفت میزنه

تو رو خدا راست میگی؟

بخدا....شوهرم عاشق بچه بود...میگف سه تا دختر میخام اسم هم انتخاب کرده بود...ولی  حالا میگه گوه خوردم...اصلا دیگه بچه نمیمخام

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
بخدا....شوهرم عاشق بچه بود...میگف سه تا دختر میخام اسم هم انتخاب کرده بود...ولی  حالا میگه گوه ...

من بچه ندارم. خیلمی ترسم از بچه اوردن. برای همین پرسیدم.

البته بچه دار هم‌نمیشم فعلا.

خدا بهت صبر بده.

ولی عزیزم‌ میگن بچه های شلوغ بزرگ که میشن اروم‌میشن. ان شالله مال شما هم دیگه از آب و گل در میاد و عصای دستت میشه

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام