2777
2789
عنوان

سقط کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 47 پست
اصلا شاید بچه ای نبوده ذهن خودتو درگیر نکن چون نمیدونستی و یقین نداشتی گناهی هم نکردی

امیدوارم اینجور باشه

اصلا ی حس عذاب وجدانی دارم ک نگووو

اخه دخترمو با کلی نذر خدا بهم داد

بعد ک ب این فکر میکنم میگم نکنه خدا قهرش بیاد و دیگه بهم بچه نده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا سقط داشنم با رازیانه محاله سقط شه.الانم ۱سالونیمه زایمان کردم هنوزم دم پریود همون علائمو دارم پریودیمم همش لخته میاد‌‌‌عزیز من اونا جنین نیست.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
دوست عزیزمیشه جوابمو بدین. من شش روزه تاخیر دارم. دیروز تست زدم منفی بود. رازیانه اینا میخورم ولی هی ...

من ۱۲ خرداد دوسال پیس رابطه داشتم.۱۹ باید پریود میشدم که نشدم.تست زدم مثبت بود و ت۲۹ سقط کردم

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱
دوست عزیزمیشه جوابمو بدین. من شش روزه تاخیر دارم. دیروز تست زدم منفی بود. رازیانه اینا میخورم ولی هی ...

من هرررر نوع دارو گیاهی فک کنید خوردم.پوست پیاز،رازیانه،نزدیک نیم کیلو زعفرون با اینکه اونقد ضرر داره.سقط نشد طفلکم.

هر کی فهمید گفت بچت نمیخاد از بین بره و دوست داره به دنیا بیاد اینقد الکی اصرار نکن.ولی اصلا شرایطشو نداشتم نگه دارم.اصصصلا.

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

آخی عزیزم چ کوچولویی تووو

الان سوال نیست ک نظر بدم یا جواب بدم 

من خودم بچه ی پشت یر همی دوست دارم و بودم سقط نمیکردم چون احساسی ام اما تو بر حسب شرایط خودت تصمیم گرفتی شایدم بارداری نبوده و تاخیر بوده ک حل شده اما دیگه رازیانه نخور احتمال خونریزی را زیاد میکنه و حتمن سونو بده ک بقایایی نمونده باشه اگر بقایا باشه باز با دارو و همون رازیانه حل میکنن اگر نشه کورتاژ میکننت یعنی با وسیله بقایا را از رحمت خارج میکنن ک انشالله این نیست چون اگر بود دائم لکه بینی و دل درد داشتی