2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم اشتباه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 20 پست
یعنی نزدیک ب یک کیلو!!!!! خوشبحالت💎

من سر کار میرفتم کنار محل کارم ی طلا فروشی کاملا مسخره بود ک طلاهای شکسته و آب شده و ریزه میزه داشت 

اون موقع طلا گرون نبود

با خودم عهد کرده بودم بعد گرفتن هر بار حقوقم ازش ی تیکه طلا ولو بی مصرف بخرم

یادمه ی النگوی پهن خریدم هفتصد تومن

همسرم ک از کارم با خبر شد گفت پس از این ب بعد هر پولی ب جز حقوق خودش دستمون اومد بریم بخریم منم ب مغازه داره سپرده بودم طلا ریزه میخرم اون بنده خدا هم هر وقت چیزی دستش میرسید ب ما خبر میداد

اصلا باورت نمیشه ی چیزایی ک وقتی مامانم دید گفت خولی دیگه کی پول ب اینا میده ولی بعد رو فروششون تقریبا بیست ملیون سود کردیم البته حیف بود زود فروختم ولی بازم خدا روشکر 

من سر کار میرفتم کنار محل کارم ی طلا فروشی کاملا مسخره بود ک طلاهای شکسته و آب شده و ریزه میزه داشت& ...

خوب کاری کردی منم مجردی شاغل بودم طلا مفت بود چن تا تیکه خریدم دیگه مامانم نزاشت بخرم گفت چ خبره مگه میخوای چیکارکنی با این همه طلا! پولام رو الکی خرج کردم رفت 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همسر شما بسیار پرتوقع و بی منطقه ...اون نباید تصمیم بگیره که چیزی براتون بذاره کنار یا نه ... چون اموال شماست!! همینقدرم که دادی لطف کردی بهش!

حتما حواستو جمع کن که قسمتی از خونه به نامت باشه ... فراموش نکن که ازدواج صرفا یک قرارده! حالا بعضیاش با عشق بعضیاش بی عشق!

ما احساس میکنم منو با جاریم مقایسه کرده

خودش که قسم میخورد میگفت اینطوری نیست

آخه جاریم سر خرید خونه حتی حلقه اش رو هم فروخت

جاریم خیلی خوبه بخاطر همین کارمن سخته

خداجونم شکرت