2821
2789
عنوان

تهدید ب قتل

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 20 پست

اگ مسخره بازی درنمیارین باید بگم ی روانی ام منو زیاد تهدید میکنه خیلی ام میترسم بیرون رفتنی خیلییییی دوستتو چرا تهدید میکنه؟

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
تهدید ب انتقام سخت کنه

وقتی قراره بمیره چ جور انتقام بگیره...کاش دوستم بهم نمیگفت...دوس دارم تک تک فامیلاشو خبر کنم...دوستم دیوونه شده 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگ مسخره بازی درنمیارین باید بگم ی روانی ام منو زیاد تهدید میکنه خیلی ام میترسم بیرون رفتنی خیلییییی ...

ب خاطر ازدواج 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
اگ مسخره بازی درنمیارین باید بگم ی روانی ام منو زیاد تهدید میکنه خیلی ام میترسم بیرون رفتنی خیلییییی ...

نزن بیرون...ب قول اون دوستمون که میگه هر چی میدونیو پیش چند نفر معتمد بگو.... 

از خونه زدی بیرون هماهنگ با پلیس شو.. بیان زود ببرنش... چ دلی داری بقران من الان تپش قلب گرفتم.... نزن بیرون  

نزن بیرون...ب قول اون دوستمون که میگه هر چی میدونیو پیش چند نفر معتمد بگو....  از خونه زدی ...

نمیشه ک نزنم بلخره دانشگاه و هزار تا کار دیگه صب تا شبم ماشینشو پارک کرده جلو اتاقم همین الان ک دارم اینو تایپ میکنم زیر پنجره اتاقم پارکه ماشینش خودشم توشه نمیدونم روانی فقط میخواد اذیتم کنه آشغال

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
نمیشه ک نزنم بلخره دانشگاه و هزار تا کار دیگه صب تا شبم ماشینشو پارک کرده جلو اتاقم همین الان ک دارم ...

بزنگ ب 110---پیاما وتهدیداش نشون بده