2777
2789
عنوان

بیاین ببینین چ بدبختی دارم من😒

304 بازدید | 20 پست

موهامو از ته زدم دوس پسرام دونه دونه دارن برمیگردن

کجا برمیگردید احمقا موهامو ببینید فرار میکنید

😂😒اینم شانس منه بخدا

😏حالا گیر داده با این موی کوتاه میخوای بیای پیش مادرم!!!! انگار مادرش قراره با من زندگی کنه

چقدر بدم اومد ازحرفش😒😒

بلاکش کردم 

لعنت#  

ما که دیگه دادیم رفت تو رو....حالا هی بحث بکن!😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوس پسر همینه دیگه

برخلاف تصور آمریکایی ها که فکر میکردند در ساعات اول جنگ سیستم نظامی ایران با حذف رهبر فلج خواهد شد در ۲۴ ساعت گذشته اخبار عملیاتهای موفق، دقیق، شگفتی آفرین نیروهای مسلح در چندین جبهه بسیار زیاد بوده است. ضربات متحمل شده ایم اما طبق ادعای آمریکایی ها تا این لحظه به اهداف اصلی دست نیافته اند.بهترین مرد خدا به دست شقی ترین فرد به شهادت رسید🖤 دختران دانش آموز فقط کتاب و دفتر داشتن💔

😂😂😂😂😂

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

منم دلم میخواد بزنم..ولی چون چادر میپوشم بد وایمیسه رو سرم😥

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

اینم شانس تویه😂

خدایی که به پرندگان مسیر را نشان می دهد،انسان را در نیمه راه رها نمی‌کند.‌‌...                                                                      من تورو دوست دارم ولی میدونم تو خیلی خیلی خیلی بیشتر دوستم داری مهربونم🤍                                                                    

بمیرم خواهر بد دردیه😂😂😂

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

2790
2778
2791
2779
2792