2777
2789

چیکار میکنی؟ من تو فامیلای خودمون ب مهربونی معروفم اما تو خانواده شوهرم فک میکنن مهربون نیستم و دو رو هستم.. این طرز فکرشون عذابم میده..چیکار کنم..همش تو حرفاشون میگن فلانی و نبین ب ظاهر مهربونه خیلی دوروئه و از این قبیل حرفا ک منظورشون ی جوری ب من برمیگرده..اوایل متوجه نبودم بعد فهمیدم خیلی از این لفظ در مورد آدمایی که اخلاقشون مث منه استفاده میکنن فهمیدم منظورشون منم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه حرفاشون رو شوهرت اثر نداره وباعث تغییر اخلاقش باهات نمیشه بزار هرچی میخان بگن تو هم بگو اره بعضی ...

یا یه خواهر شوهر دارم دایم کارای منو زیر ذره بین میذاره و منظور دار برداشت میکنه خستم کرده هر دفعه میرم میبینم ی جور دیگه رفتار میکنن میفهمم فلان موقع ی چیزی گفتم این و تجزیه تحلیل کردن ب ضرر خودشون 

یا یه خواهر شوهر دارم دایم کارای منو زیر ذره بین میذاره و منظور دار برداشت میکنه خستم کرده هر دفعه م ...

تو هم مثل خودشون باش.😑هرچی احترام بزاری بدتره.جلو شوهرت ظاهری باهاشون خوب باش بدشون هم نگو ولی وقتی شوهرت نیس مثل خودشون باش تیکه بنداز محلشون نزار

گلم اگه محبتم نکنی ومهربون نباشی میگن حسوده درهرصورت دهن اینجورآدمابسته نمیشه. شماکارخودتوانجام بده درحدی خوبی کن که تعبیربه وظیفه نشه. بهانده به این حرفهاوبخاطرطرزفکردیگران ذات لطیف خودتوآزارنده گفتن ونگفتن این حرفهابایدبرات دریک راستاباشه